Doktorgården Legekontor AS

Storgata 55 2212 Kongsvinger

Siste vurderinger av behandlere ved Doktorgården Legekontor AS

Anbefales ikke

Lege: Maria Therese Solheim Skrevet

Tar ikke pasienten seriøst. Frekk, og lite behjelpelig. Opplever at denne legen ikke har pasienten på alvor. Alltid forsinket, har dårlig tid.

Dyktig og medmenneske

Lege: Maria Therese Solheim Skrevet

Det skal vanskelig gjøres å finne en lege som Maria, hun er faglig dyktig, tviler hun ringer hun gjerne spesialister eller henviser deg videre. Hun har god kunnskap om og forståelse for de såkalte usynlige sykdommene som FM og ME. Hun følger opp overvektsopererte på en meget god måte.
Hun er alltid blid, imøtekommende og har alltid tid til deg. Hun lytter og man kan komme med innspill. Anbefales sterkt

Lang ventetid på legekontoret, lite service.

Lege: Inger Noer Skrevet

Alltid lang ventetid, minst 14 dager på å få time. ALLTID forsinket, til og med om jeg fikk time først på dagen. Har sittet over 1 time på venteværelset flere ganger. Sekretærene er svært lite serviceinnstilte, de tok ikke telefonen selv om jeg ringte flere ganger. Ble ikke kontaktet selv om jeg skulle bli det pga. prøvesvar. De var alltid sure og gretne. Dette er hovedgrunnen til at jeg byttet lege. Positive er at legen lytter, er god på å gi videre henvendelse og er kunnskapsrik.

Dyktig og flink lege

Lege: Maria Therese Solheim Skrevet

Hun er dyktig , kjempeflink lege. Hun tar ting på alvor. Hun er veldig flink til å lytte pasienten. Hun møter deg veldig hyggelig!

Flink, nøye og tillitsvekkende

Lege: Maria Therese Solheim Skrevet

Fikk tillit til henne med en gang. Hun er nøye og forklarer ordentlig. Det er ofte man blir stresset når man har doktortime, men det blir jeg ikke her. Hun tar seg den tiden som trengst.