Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Doktorgården Legekontor AS
Kaller en spade for en spade.
Lege: Jonas Patrik Riemann SkrevetEn lege som er enkel og rett frem, og passer meget godt for meg som ikke vil ha masse dilldall og føleri. Sier hva han tror og mener, og mulig å snakke med. Tør å utfordre pasienten på at plager gjerne er lisstilsrelaterte og/eller psykiske heller en fysiske. Åpen for å diskutere hvis man selv etter googling har en formening om diagnose og hva som er rett "medisin". Har de gangene jeg har vært hos ham fremstått både som en god veileder og snakker ikke rundt grøten. Kan sikkert være provoserende for noen.
Solid, dyktig og grei
Lege: Inger Noer SkrevetDr Noer har vært min fastlege igjennom en tung periode og jeg har fått kjempegod oppfølging av henne. Jeg var underbehandlet som hun sa, men det ble det orden på. Jeg er kjempefornøyd med å være
tilbake i både livet og arbeidslivet.
Lite engasjert, frekk og lite empatisk
Lege: Inger Noer SkrevetDette kvinnemennesket var jeg hos to ganger. Hun kom med spydige frekke kommentarer til det jeg fortalte, og jeg opplevde henne som lite empatisk da jeg fortalte om noe jeg syntes var vanskelig.
Meget fornøyd
Lege: Inger Noer SkrevetKan virke litt stiv, men utrolig flink i sitt fag. Utrolig ryddig, aldri papirer som henger etter, eller "blir borte" som jeg har opplevd hos andre. Bruker god tid til å lytte, og føler aldri at hun har dårlig tid, når du er inne til timen. Blir raskt henvist til spesialist om hun er usikker. Kort ventetid til time.
Lite profesjonell
Lege: Inger Noer SkrevetLite tilstede. Virker nesten som hun ikke er interessert eller har tid. Skifter lege så fort det er noen ledig.