Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hurdal Legesenter AS
Menneske over lege
Lege: Rikke Mowinckel SkrevetEt empatisk og godt mennesket. Hun lytter til og forstår sine pasienter. Som lege behandler hun problemer og ikke symptomer. Hun et kunnskapsrik, men ikke påståelig. Dersom hun er usikker, er hun den første til å innrømme dette, og gir gode henvisninger.
Fabelaktig lege!
Lege: Arild Vedvik SkrevetArild er fabelaktig. Dyktig. Detaljert. Kunnskapsrik. Ser deg. Rådgir. Er direkte. Streng. Løsningsorientert. Samtidig forståelsesfull og empatisk. Tar seg tid til deg. Ser alvor når det er der. Handler raskt. Jeg føler meg veldig trygg og ivaretatt som pasient.
Dyktig lege
Lege: Dorien Vanden Eycken SkrevetEn lege som virkelig tar deg på alvor, lytter, og sender deg videre raskt bare for å utelukke at det er noe galt. Godt humør og man slapper godt av når man er hos henne. Er det noe som står på og man ringer for å høre om time, så finner hun som regel litt tid til en - ofte allerede samme dag!
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Arild Vedvik SkrevetGod og trygg fastlege. Arild lytter godt og forklarer nøye, både om det som feiler meg og hvordan jeg skal bli bedre. Takknemlig for å ha så god fastlege både til meg, barn og barnebarn!
Et herlig trygghet
Lege: Amer Stanislaus Kow SkrevetMitt navn er Jeanne nordfjord og jeg går til damer. Hun er utrolig snill følger deg og hun er helt fantastisk hun veit hva hun prater om. Jeg kan godt li henne