Hurdal Legesenter AS

Telefonnummer63 92 05 2063 92 05 ...
Doktorvegen 15 2090 Hurdal

Siste vurderinger av behandlere ved Hurdal Legesenter AS

Fantastisk lege!

Lege: Dorien Vanden Eycken Skrevet

En lege som stiller opp, lytter, forstår deg og ikke minst hjelper deg med alt fra a til å. Hun ser hele mennesket, og du blir behandlet med verdighet. Aldri opplevd at hun ikke har hatt tid til meg, og jeg vet jeg kan stole på henne. Etter mitt første møte fikk jeg stor tillit til henne som lege, og dette er en lege jeg vil anbefale til alle. Hun er aldri sein med å henvise videre til spesialister eller andre sykehus om det er noen plager du har som krever røntgen etc. Hun tar deg seriøst og hun er ei blid og positiv dame. Den viktigste egenskapen en lege har er nettopp det å lytte og være en person du kan betro deg til, og dette er Dorien. Om hun ikke har tid til å ta deg inn på time, så ringer hun deg alltid for å høre om alt står bra til. Fantastisk lege!

Den beste legen jeg har hatt!

Lege: Rikke Mowinckel Skrevet

God til å lytte, kommer med konstruktive tilbakemeldinger. Ringer alltid tilbake hvis noe er akutt, lett å nå på tlf.

Særdeles faglig dyktig

Lege: Rikke Mowinckel Skrevet

Har lest seg opp på epikriser og forberedt seg til timen. Tar seg tid til å høre på pasienten og er en svært omsorgsfull lege

Beste legen jeg vet om!

Lege: Rikke Mowinckel Skrevet

Rikke er den beste legen vi har i Hurdal. Hun er lyttende, hun tar det du sier på alvor, hun sender deg dit du skal for og få rett hjelp og finner det stedet du kan få raskest hjelp ut fra ventetidene, hun følger deg opp, hun er lett og komme i kontakt med, hun setter av tid!!
Fantastisk lege!!

En drømmelege i mine øyne

Lege: Arild Vedvik Skrevet

Ville ikke byttet han ut for alt i verden,han har hjulpet og støttet meg i 9 år,alltid åpen for å sende deg videre om det trengs.Jeg føler at han lytter til pastienten sin. Flere skulle vært som han.