Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legehuset NOVA AS
Verdens beste lege
Lege: Andreea Florina Dana Bjerkestrand SkrevetAndrea er verdens beste lege.
Tar seg god tid og forstår pasientene. Svarer på meldinger fra helsenorge og gir rask time.
Er interessert i pasient og ønsker å samarbeide med andre aktører.
Anbefalt dersom du har kontakt med flere aktører i helsetjenesten.
Dyktigste legen jeg har vært hos
Lege: Andreas Johannes Heck SkrevetJeg opplevde å bli lyttet til og tatt på alvor. Jeg fikk tatt prøvene jeg ønsket svar på og han gikk igjennom alt med meg. Flere leger skulle sett på mennesker med mer helhetlig. Hjulpet pasienter å finne årsak og ikke bare behandlet symtomer.
Kunnskapsrik og ivaretakende
Lege: Karl-Otto Sørensen SkrevetHar hatt han som lege i over 20 år, og er veldig godt fornøyd. Opplever at han tar meg på alvor, og utreder der det er nødvendig. Videresender alltid prøvesvar. Han tar seg tid til pasientene sine, derfor er han ofte forsinka til timeavtalen. Dette er helt ok, jeg setter pris på at han tar seg tid til meg for det jeg har å ta opp. Han har store kunnskaper, men er alltid interessert i å høre mine tanker om det aktuelle. Diskuterer gjerne løsninger med meg. Respektfull og hyggelig.
Beste legen jeg har hatt!
Lege: Andreea Florina Dana Bjerkestrand SkrevetBeste lege jeg har hatt. Hadde henne som lege på Kapp legesenter. Da hun flyttet til Hamar, måtte jeg bytte. Nå står jeg igjen på venteliste til henne. For har flyttet tilbake til Hamar område. Er ingen tvil for meg, å bytte igjen iallfall 😃
Fantastisk lege!
Lege: Andreas Johannes Heck SkrevetDenne fantastiske legen fortjener skryt for sitt arbeid. Faglig veldig flink og dyktig!
I mine tilfeller har jeg alltid fått rask avklaring, time, svar, hjelp alternativt blitt videre henvist til flinke spesialiser.
Jeg har bare godt å si om denne mannen som fortjener skryt for å finne gode løsninger som fungerer.
Tusen takk og stå på videre!