Torshovdalen Legesenter AS

Hans Nielsen Haugesgate 37E 0481 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Torshovdalen Legesenter AS

Avvist med en gang

Lege: Ole Henrik Øyum Skrevet

Ble anbefalt denne legen fordi han har erfaring med å jobbe med rusmisbrukere og ikke forskjellsbehandlet dem eller avviste dem.
Der tok de som anbefalte ham feil.

Uten å ha snakket ordentlig med meg for å høre hvor jeg lå an behandlingsmessig sa han at han "brukte altfor mye tid på rusmisbrukere" og ikke hadde kapasitet til å behandle en til.
Jeg lurer på om hadde sagt det samme til en 60 år gammel dame med knekt hofte. "Jeg bruker altfor mye tid på gamle damer..."

Som om alle rusmisbrukere har samme grad og mengde problemer og er kommet like langt i behandling. Som om vi alle er like. Og, ikke minst, som om vi ikke har samme rett til helsehjelp, til å bli hørt, til å bli behandlet som pasienter med reelle behov for behandling og som ikke bare er ute etter å lure til seg mest mulig piller.

Han gjorde ikke engang tegn til å ville hilse på meg, hånden jeg strakk ut møtte bare en rygg idet han gikk mot datamaskinen sin, før han snudde seg, så hånden og pliktskyldigst håndhilste kort og slapt.

Dersom du trenger en lege som vil lytte istedet for å snakke, eller en lege med empati, da anbefaler jeg deg å styre unna denne mannen.

Dersom du har et rusproblem i tillegg så er det bare å glemme det. Han har ikke tid til slike som deg.

Meget fin lege - men mye i permisjon

Lege: Siri Annie Åsli Skrevet

Jeg har hatt Siri som min fastlege i ca 3 år, men har kun truffet henne de siste få måneder. Hun har vært i permisjon, og er nok en gang i permisjon. Synd - skulle gjerne fortsatt med henne. Jeg har hatt 3 ulike vikarer, mister litt motet av det. Lise M. Røisland har vært en bra vikar. Gunhild Hanssen var det tungt å samtale med, hun sa lite, tok lite initiativ - det bedret seg en smule etter hvert.
Men når Siri kommer tilbake kan jeg anbefale henne.
Torshovdalen Legekontor har til tider hatt personale i ekspedisjonen som burde hatt bedre serviceinnstilling. De siste måneder er det kommet nye der - mye bedre.

Ikke fornøyd

Lege: Faiza Basharat Skrevet

Har hatt henne som fastlege før og var ikke fornøyd. Dårlig til å lytte og hadde dårlig tid til meg som pasient. Følte meg ikke ivaretatt. Avfeide mine problemer før jeg var ferdig med å snakke.. Gikk til en annen lege senere med mitt problem, der ble jeg hørt og fikk hjelp.

Dyktig, profesjonell, forståelsesfull

Lege: Faiza Basharat Skrevet

Jeg er veldig fornøyd med Faiza som fastlege. Ble først skepisk på bakgrunn av noen av de tidligere anmeldelsene hun har mottatt, men etter å ha faktisk benyttet henne er jeg svært fornøyd. Hun lyttet til problemene mine, gav gode råd - og gjorde som en fastlege skal. Anbefales.
Eneste forbedringspotensialet var at det var litt ventetid.

Endelig er Siri tilbake:)

Lege: Siri Annie Åsli Skrevet

Og det har jeg ventet lenge på! Verdens beste lege som tar deg på alvor! Hele familien går til Siri, og får den hjelpen vi trenger. Hun lytter oger forståelsesfull.