Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stridsklev Legekontor AS
Flink med barna
Lege: Amir Khaled Abunajem SkrevetFremstår som en utrolig god lege. Han er vennlig og lytter helt på ordentlig til det man sier, og gjør deretter vurderinger som man føler seg trygg på. Jeg har også vært hos ham med mine barn, og han var veldig fin med dem også og fikk dem til å føle seg trygge selv om de synes det var skummelt å gå til legen før de møtte ham.
En fantastisk fastlege
Lege: Amir Khaled Abunajem SkrevetEn lege som virkelig har tatt meg på alvor. Han er omsorgsfull, lyttende og imøtekommende. Henviser om det er nødvendig. Hele familien min har han som fastlege, og alle er veldig fornøyde. Bedre fastlege skal man lete lenge etter.
Blir ikke ivaretatt
Lege: Amir Khaled Abunajem SkrevetLytter ikke, og er ikke ivaretagende. Han stiller ingen spørsmål, og kommer med noen merkelige bemerkninger, usakelige og nedlatende svar. Han nekter å gi hjelp i form av forebyggende tiltak. Står på venteliste til ny fastlege, dessverre er det lang ventetid. Har ingen tillit til ham som fastlege.
Ville ikke høre på meg
Lege: Amir Khaled Abunajem SkrevetJeg hadde time hos han med diabetes og han ville bare avslutte medisinene jeg går på men han ville ikke høre på meg og mannen min måtte forklare at det var nødvendig for meg å gå på de så har byttet lege
Han ble også veldig fort irritert når jeg spurte om ting
Stiller ikke spørsmål og setter seg ikke inn i problemet.
Lege: Amir Khaled Abunajem SkrevetDet virker som at han blir irritert på mine spørsmål og avviser. Lite tillitvekkende. Kommer ikke for å plage legen men for å få hjelp, Legebesøket blir en belastning.
Hadde byttet lege på dagen om jeg hadde fant en ny.