Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Saga Med AS
Dyktig lege!
Lege: Geir Pasi Gilje SkrevetDr. Gilje oppleves for meg som en svært faglig sterk lege: grundig, kunnskapsrik, oppdatert, vennlig og sympatisk. Kan virkelig anbefale Dr. Gilje!
Flylege
Lege: Geir Pasi Gilje SkrevetUndersøkelse ifm. fornyelse av medical til flysertifikat. Opplever Dr. Gilje som trygg, grundig og profesjonell. Alle papirer er fylt ut og i orden før jeg forlater legekontoret. Anbefales!
Middelmådig Lege
Lege: Geir Pasi Gilje SkrevetDr Geir Pasi Gilje har mye ledig på Pasientlisten, men ligger sentralt til i sentrum ,med lite ventetid. Passer sikkert greit for noen ,men synes det var noen svakheter i den generelle forståelsen av sitt lege yrke .
Dr GPG. er spesielt flink innenfor Fly sertifikater-sjømannslege samt Dykkersertefikater
Gir han terningkast 3
Kan sikkert passe for mange.
Trivelig lege å prate med, men for meg var han ikke flink nok i forståelse og innlevelse
Grundig og hyggelig
Lege: Geir Pasi Gilje SkrevetGeir Pasi Gilja er hyggelig, lyttende og grundig. Jeg har vært hos han ved to anledninger og er svært fornøyd. Legekontoret er fint og ryddig. Alt i alt er jeg svært fornøyd med unntak av to ting : betalingsløsningen - der man ikke kan anvende kort og større kontanter og en småsur resepsjonist.
Veldig dyktig lege
Lege: Geir Pasi Gilje SkrevetJeg var der for en medisinsk undersøkelse i forbindelse med flygersertifikat og fikk utført en grundig undersøkelse. Geir var både høflig, rask, vennlig og dyktig. Jeg har ingen problemer med å anbefale han på det beste.