Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Best Helse AS - Allmennleger
Jeg reiser gjerne til Nordstrand
Lege: Kine Jessen SkrevetKine. Hva gjør jeg for å forts hos deg? Fra Berg legesenter til deg der du er? En fantastisk dyktig og dedikert fastlege. Du har fulgt meg gjennom hjertekirurgi og kreft kirurgi. En fantastisk dyktig lege som jeg opplever er dedikert og følger opp.
Prøver å finne frem til deg.
Mvh [Navn fjernet av moderator]
Verdens beste lege
Lege: Erik Aagaard SkrevetEn bedre lege skal du lete langt etter. Utrolig kunnskapsrik og dyktig. Vi skulle hatt flere leger som Erik. Føler at jeg og barna blir godt ivaretatt og tatt på alvor.
Ukonsentrert og forvirret
Lege: Jan Olav Frederic Rivelsrud SkrevetJeg kom på svangerskapskontrollen, men legen min nektet først å gjøre standard undersøkelser. Han spurte meg tre ganger hvor langt jeg er på vei. Til slutt måtte jeg kreve å få alle målinger gjennomført. En ekstremt ubehagelig opplevelse!
God lytter
Lege: Jasjit Kaur SkrevetJasjit hører alltid på deg og tar alt du sier seriøst hun er også veldig hyggelig og tryg. God fastlege
Omsorgsfull og kunnskapsrik
Lege: Tora Margrethe Zimmer Stensvold SkrevetHar hatt Tora som fastlege i flere år. Hun er empatisk, omsorgsfull og kunnskapsrik. Hun tar deg på alvor og lytter. Hadde det ikke vært for at jeg flytter til en annen kommune ville jeg ikke byttet fastlege.