Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Best Helse AS - Allmennleger
Styr unna denne legen
Lege: Marianne Møllerop SkrevetStyr unna denne legen som egner ikke seg spesielt for barn!
Veldig frekk og ufin direkte, ble heller ikke tatt godt imot
Utmerket service
Lege: Rune Aakvik SkrevetHar benyttet Aakvik ved noen anledninger grunnet fravær på min fastlege. Må skryte av usedvanlig god service. Ordnet alt jeg etterspurte, til og med neseprøve til mitt syke barn som vi kunne ta hjemme og levere på fürst så vi rakk innsendingen før helgen ( som var gått fra kontoret), etter-rekvirenter nye prøver, sendte langt svar på problematikken elektronisk - alt lynkjapt levert. Vi fikk reist på ferie. Takk!
Veldig tilstede
Lege: Tora Margrethe Zimmer Stensvold SkrevetTora var enestående til å følge opp min mor og informere meg. Hun er empatisk, tar seg tid og meget hyggelig
Klok , kunnskapsrik og oppriktig interessert
Lege: Erik Aagaard SkrevetDen aller viktigste personen i kampen for å bli frisk , svikter aldri , ser deg , og er opptatt av hele menneske . God som gull .
Inngir ikke tillit
Lege: Rune Aakvik SkrevetHadde Aakvik som lege noen år. Han så generelt mest på skjermen - også når jeg fortalte om alvorlige ting. Jeg oppfattet han alt annet enn imøtekommende og rolig. Han avfeiet meg ofte og jeg oppfattet at han generelt ikke var interessert i å høre hva jeg hadde å si. Jeg følte at jeg som pasient ikke ble hørt på eller sett og heller ikke tatt på alvor. Det var også alltid veldig dårlig med tid. Det var flere ting som gjorde at jeg tilslutt ikke hadde noen tillit igjen.