Helsehuset Tananger AS

Telefonnummer51 71 89 2051 71 89 ...
Havnealleèn 36 4056 Tananger

Siste vurderinger av behandlere ved Helsehuset Tananger AS

Beste legen i byn!

Lege: Vidar Huru Skrevet

Snill og imøtekommende! Lytter og hjelper! Kunne ikke fått en bedre fastlege!
Smilende og koselig! Veldig glad i legen min!

Lyttende, informativ og empatisk

Lege: Bjørnar Ogne Skrevet

Svært fornøyd med hvordan man blir møtt og ivaretatt. Kort ventetid og får en opplevelse av å bli tatt seriøst.

Seriøs, grundig og omtenksom

Lege: Bjørnar Ogne Skrevet

Dr Ogne er vår familie lege, og det er vi alle glad for.

Ingen tvil om at dette er en dyktig lege som setter pasientene sine behov i førersetet.

Veldig flink lege

Lege: Vidar Huru Skrevet

Kunnskapsrik og dyktig lege. Tar vare på pasientene sine. God på kommunikasjon, svarer raskt og er alltid smilende.

Kunnskapsrik og trygg lege

Lege: Kristian Jong Høines Skrevet

Kristian er en helt fantastisk lege som tar seg tid til og lytter til pasientene sine de gangene man har behov for det. Han stiller gode spørsmål, tror på det man sier og følger alltid opp. Et stort pluss er det at man får en følelse av at han husker deg igjen selv om man ikke er innom legekontoret hans ofte nok til at man kan forvente det. Kristian er empatisk, kunnskapsrik, faglig oppdatert og man føler seg trygg og godt ivaretatt av ham. Det er enkelt å snakke med ham om vanskelige ting. I tillegg svarer han kjapt på e-konsultasjoner.

Tananger legesenter har et særdeles godt system, noe som gjør at man får time der veldig raskt og man føler seg godt fulgt opp av de som jobber der. De er oppdatert digitalt, noe jeg synes er en stor fordel. Ville aldri byttet legesenter og lege for alt i verden.