Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Helsehuset Tananger AS
Fantastisk lege!
Lege: Irene Tjora Søvde SkrevetDen mest forståelsesfulle, empatiske og mest hjelpsomme legen jeg har vært hos. Lytter, tror- og tar raskt aksjon!
Jeg har vært hos mange leger, men har nå endelig funnet den beste fastlegen som har de egenskaper en lege bør ha!
Usedvanlig dyktig lege
Lege: Bjørnar Ogne SkrevetJeg slet lenge med alvorlige men diffuse symptomer som ingen fant ut av. Jeg byttet etter hvert fastlege til Bjørnar Ogne, og han klarte etter en presis utredning å stille riktig diagnose, som for øvrig er en relativt sjelden tilstand.
Den beste legen jeg har hatt.
Dyktig og empatisk
Lege: Bjørnar Ogne SkrevetDyktig og flink! Opplever han som en god lytter, empatisk og veldig støttende. Føler meg alltid ivaretatt.
Dyktig teoretisk
Lege: Bjørnar Ogne SkrevetIngen tvil om at legen er dyktig teoretisk, men jeg opplever ham som lite empatisk og for opptatt av å følge læreboka. Virker litt alvorlig og ikke egentlig så interessert i hvordan du har det. Kanskje er han litt ung og uerfaren?
Tipp topp!
Lege: Vidar Huru SkrevetHan tar deg på alvor og en føler ikke at han har det for travelt. Imøtekommende og vennlig. Hele familien er veldig fornøyd!