Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kverndalen legesenter
Ikke betrodd
Lege: Milanka Stevanic-Sarenac SkrevetIkke ett smil å få, setter seg veldig lite inn i personen, avbryter, får følelsen av at hun bryr seg svært lite. Du føler deg som ekstremt liten, ikke hørt, får ikke sagt alt du vil og blir avbryt uansett hva.
Solid,trygg,effektiv
Lege: Emil Sylvester Gilani SkrevetMeget effektiv lege. God dialog og lytter godt til pasienten. Tar effektive beslutninger og henviser videre til spesialist/disipliner ved behov.
Flink og trygg
Lege: Milanka Stevanic-Sarenac SkrevetMilanka lytter og er tilgjengelig. Hun tar seg tid til deg og stresser ikke gjennom timen. Opplever henne som dyktig innenfor sitt fagfelt og er trygg på at man får den hjelpen man trenger. Enkel å komme i kontakt med og får raskt svar. Hyggelig. En av de bedre legene jeg har vært borti i Skien.
Lyttende og faglig dyktig
Lege: Vibeke Herikstad Høydal SkrevetVibeke er en lege jeg føler meg trygg på. Hun lytter, tar ting på alvor og handler deretter. Alltid blid, har blikkontakt og er imøtekommende.
Glad for å være tilbake hos Milanka.
Lege: Milanka Stevanic-Sarenac SkrevetHadde Milanka som fastlegevikar på Gulset i 2023. Var veldig fornøyd med henne den tiden hun var der. Derfor er jeg kjempefornøyd nå at jeg har fått henne tilbake etter å ha stått på venteliste en stund.