Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sellebakk Legekontor AS
Anbefales
Lege: Hanne Scheen SkrevetHanne er veldig flink i yrket sitt. Hun bruker tiden sin godt og gir deg som pasient en trygg og fin opplevelse på legekontoret. Veldig behjelpelig og forståelsesfull.
Vennlig og engasjert
Lege: Hanne Scheen SkrevetTar deg på alvor. Er nøye og gir god oppfølging. Lytter og er engasjert. Henviser videre ved behov. Veldig fornøyd med henne!
Kunnskapsrik som lege
Lege: Hanne Scheen SkrevetMen selv om IQ er høy, vil jeg ikke si EQ er så høy. Mulig som en konsekvens av beliggenhet kombinert med holdninger på kontoret.
Misfornøyd
Lege: Hanne Scheen SkrevetIkke verdens beste førsteinntrykk.. Hun virket nesten litt irritert på meg fordi jeg ville ta en helsesjekk. Fortalte at jeg nettopp hadde fått cøliaki, så ville følge opp eventuelle mangler på vitaminer osv. Følte ikke hun tok meg på alvor og hun synes egentlig ikke det var nødvendig å ta blodprøver hvis jeg ikke følte meg dårlig.
Hun lurte også på om det var nødvendig å holde seg unna glutenfri mat dersom man ikke blir dårlig av å spise hvete.
Trygg og nysgjerrig.
Lege: Jonas Alexander Becken SkrevetFøler oss alltid ivaretatt og tatt på alvor. Lytter, forstår og beroliger. Imøtekommende og nysgjerrig.