Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Håbet Legesenter AS
Utmerket lege!
Lege: Svetlozar Vassilev Baliev SkrevetLyttende. Empatisk. Tilgjengelig. Yter god oppfølging.
Ikke fastlege
Lege: Svetlozar Vassilev Baliev SkrevetHar ikke hatt han som fastlege, men har hatt en del timer hos han pga fastlegen min på samme legekontor har vært en del syk/borte.
Har gått til han både for meg selv og med barna og har vært veldig fornøyd. Han undersøker godt og leter etter løsninger. Litt språkproblemer når det kom til mer kompliserte ting, men ikke slik at det utgjorde et stort problem.
Veldig veldig fornøyd
Lege: Dulari Jayasingha SkrevetDulari er en herlig og dyktig dame, jeg føler meg trygg og tatt på alvor.
Fantastisk som lege og menneske!
Lege: Dulari Jayasingha SkrevetHos Dulari blir vi alltid sett, uansett hvor god eller dårlig tid hun har.
Hun tar oss på alvor, og viser interesse ved å lytte og spørre spørsmål.
Hun er og flink med å ta undersøkelser og tester. Hun oppleves som svært dyktig.
Vi føler oss vel som hennes pasienter, og vi liker godt at hun også deler av sitt liv med oss. Det forteller oss nemlig at hun er ydmyk og at hun ikke tror at hun som lege er bedre enn oss andre. V føler at vi er likeverdige. Vi føler at hun oppriktig bryr seg.
Dette er den beste legen/mennesket vi noen gang har vært borti.
Veldig fornøyd!!
Lege: Dulari Jayasingha SkrevetDulari tar seg tid til å lytte, hun er grundig, og tar heller en prøve for mye enn en for lite. Hun er kyndig, holder seg oppdatert, og får meg som pasient til å føle meg trygg og ivaretatt. Veldig fornøyd med min fastlege!!! Eneste minuset er ventetiden for å komme inn :-)