Om vurderingeneSiste vurderinger av Gynekolog Sunniva Hochnowski
Behagelig, hyggelig og trygg
Lege: Sunniva Hochnowski SkrevetSunniva er imøtekommende, rolig og utrolig hyggelig. Kunnskapsrik og lyttende. Anbefales på det varmeste!
Sympatisk og folkelig
Lege: Sunniva Hochnowski SkrevetOm du gruer deg til å gå til gynekolog vil jeg tørre og påstå at Sunniva er det rette valget!
Allerede når man trer inn døren til venterommet hennes klarer man å slappe av. Man blir møtt av en resepsjonist som er svært hyggelig (ikke påtatt), man får tilbud om kaffe/te og man bytter ut skoene med tøfler.
Sunniva kommer ut på venterommet og henter deg, til avtalt tidspunkt. Når man er inne hos henne tar hun seg god tid til deg og er lydhør. Det er ingen "ovenfra og ned" holdning. Under selve undersøkelsen har hun et forsiktig håndlag, forklarer og viser på skjermen under ultralyd og har en respektabel pg behagelig fremtreden.
Hun følger også opp det som eventielt blir avtalt under samtalen.
Alt i alt oppleves hun som en svært dyktig gynekolog med mye kunnskap, jeg opplever hun virkelig vet hva hun snakker om og jeg føler meg trygg på hennes uttalelser/konklusjoner.
En svært folkelig gynekolog som jeg håper fortsetter i mange år til!
Omtenksom og hyggelig
Lege: Sunniva Hochnowski SkrevetFikk time på kort varsel. Allerede på venterommet ventet en behagelig atmosfære med en sekretær som til og med spurte om jeg ville ha en kopp kaffe eller te! Jeg hadde time om morgenen, og kom inn med en gang. Sunniva var en meget behagelig person. Hun gjorde alt hun kunne for at opplevelsen skulle være best mulig, tok seg god tid til meg, var oppmerksom, forklarte alt og svarte på mine spørsmål. Er du engstelig for å gå til gynekologen, så anbefaler jeg Sunniva. Hun vil hjelpe deg så du skal føle deg trygg. Jeg var litt spent på om hun snakket gebrokkent, siden hun har et utenlandsk etternavn, men der kom min fordom til skamme. Jeg går til Sunniva igjen neste gang!
Imøtekommende og flink!
Lege: Sunniva Hochnowski SkrevetDet var min første gang hos Sunniva og jeg går gjerne til henne igjen. Hun lyttet og svarte godt på alle spørsmålene jeg stilte. Jeg følte meg ivaretatt og trygg. Den andre damen som jobber der er flink til å ta blodprøver. Fint og rent lokale også!
Fantastisk
Lege: Sunniva Hochnowski SkrevetGruet meg veldig da dette var min første time hos en gynekolog, men alt gikk strålende! Følte jeg ble tatt godt imot og venterommet var mye koseligere enn et vanlig venterom. Det lettet litt på stemningen. Sunniva lyttet til meg og ga gode råd. Selve undersøkelsen gikk flott. Veldig glad jeg gikk hit den første gangen. Det ble en veldig bra førstegang! Anbefaler på det sterkeste!