Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legekontoret Molde brygge
Kunnskapsrik og flink
Lege: Tarjei Skotheimsvik SkrevetVeldig fornøyd med oppfølging og behandling gjennom lengre tids utgreiing. Empatisk, grundig og kunnskapsrik. Liker at han er direkte og at jeg får ærlige svar og tilbakemeldinger. Min opplevelse at det tok oss litt tid å bli kjent, men har stor tillit til Tarjei.
Ny fastlege
Lege: Mudde Navaratnam SkrevetSpennende med ny fastlege. Min medisinske bakgrunn er omfattende. Jeg har etter et par år bare positive erfaringer. 👍
Trygg og seriøs lege med godt menneskesyn
Lege: Mudde Navaratnam SkrevetEr kjempe fornøyd med "Mugge"! Som 25år gammel kvinne med lett legeskrekk, gikk min første time med ham ut på gynekologisk behandling. Det var like før jeg ombestemte meg, men jeg er glad jeg ikke gjorde det. Han tok seg tid til å snakke med meg, stille meg spørsmål og på den måten gjøre meg trygg og komfortabel. Og det fortsatte han med gjennom hele løpet. Han har god forståelse for at kroppen ikke bare er et objekt, og er opptatt av at man forstår, blir forstått og gir seg ikke med det første om man ikke finner ut av plagene med det første.
Fantastisk fastlege
Lege: Mudde Navaratnam SkrevetEn fantastisk lege som tar deg på alvor og prøver alt for å hjelpe deg.
Ble sendt på sykehuset av han for akkutt rønken og han ringte til meg etter et par timer for å høre om jeg har fått hjelp.Det er en lege som bryr seg.
Trygg og dyktig
Lege: Mudde Navaratnam SkrevetUtrolig dyktig lege som tar deg på alvor. Aldri hatt en så bra fastlege før. Han forstår autoimmune sykdommer som mange fastleger ikke gjør. Anbefales på det sterkeste!