Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hommelvik Legekontor DA
Til stede for pasientene
Lege: Vera Albrigtsen SkrevetJeg og mine to barn har hatt henne i 4 år. Vera har tid til å se pasientene sine og lytte. Hun gir gode råd og er spesielt flink med barn.
Jeg anbefaler henne på det sterkeste.
Dyktig lege og meget god kommunikator
Lege: Ole-Kristian Sem SkrevetJeg opplever at Ole-Kristian Sem er en meget dyktig lege som møter oss pasienter på en fin måte. Han er direkte, interessert og er meget god til å kommunisere - både når han etterspør informasjon og når han forklarer "funn" etter undersøkelser.
Den beste legen jeg har møtt
Lege: Ole-Kristian Sem SkrevetHan er interessert, løsningsorientert og dyktig.
Jeg hadde opprinnelig en annen fastlege, men byttet til Sem etter å ha møtt han som vikar for min opprinnelige fastlege. Byttet også for barna og kona.
Anbefales
Lege: Ole-Kristian Sem SkrevetEn ryddig lege som det er mulig å ha en konstruktiv dialog med. Det er mulig å spørre om råd og en får adekvate svar . Viser at han bryr seg om sine pasienter og deres situasjon.
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Vera Albrigtsen SkrevetVera anbefales virkelig! Man føler alltid at man blir tatt på alvor og at hun virkelig bryr seg om pasientene sine. Hun er fastlege for meg og mine to barn og jeg har bare positive erfaringer med henne.