Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hommelvik Legekontor DA
Fysioterapeut
Lege: Vera Albrigtsen SkrevetHar ventet i over 1 år på henvisning til fysioterapeut-observasjon i barnehage. Har etterspurt flere ganger. Enda ikke hørt noe. Henvendte meg til helsestasjonen, og de ordnet dette på under 1 uke.
Til stede for pasientene
Lege: Vera Albrigtsen SkrevetJeg og mine to barn har hatt henne i 4 år. Vera har tid til å se pasientene sine og lytte. Hun gir gode råd og er spesielt flink med barn.
Jeg anbefaler henne på det sterkeste.
Dyktig lege og meget god kommunikator
Lege: Ole-Kristian Sem SkrevetJeg opplever at Ole-Kristian Sem er en meget dyktig lege som møter oss pasienter på en fin måte. Han er direkte, interessert og er meget god til å kommunisere - både når han etterspør informasjon og når han forklarer "funn" etter undersøkelser.
Den beste legen jeg har møtt
Lege: Ole-Kristian Sem SkrevetHan er interessert, løsningsorientert og dyktig.
Jeg hadde opprinnelig en annen fastlege, men byttet til Sem etter å ha møtt han som vikar for min opprinnelige fastlege. Byttet også for barna og kona.
Anbefales
Lege: Ole-Kristian Sem SkrevetEn ryddig lege som det er mulig å ha en konstruktiv dialog med. Det er mulig å spørre om råd og en får adekvate svar . Viser at han bryr seg om sine pasienter og deres situasjon.