Idungården Legesenter DA

Olav Tryggvasons Gate 24C 7011 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Idungården Legesenter DA

Uengasjert og rotete

Lege: Marit Rønne Skrevet

Bytter nå etter flere år med henne. Lite engasjert, stresset og ikke minst rotete ifht medisiner, tidligere legebesøk osv. Føler mine få legebesøk er en byrde og at hun ikke i nærheten prøver å hjelpe meg. Tragisk!

Tar seg tid, kjempehyggelig og kunnskapsrik

Lege: Magnus Kristinn Halldorsson Skrevet

Veldig dyktig og kompetent legen! fornøyd absolutt med alt. Han hjelpet meg med alt forsjellige ting, løsning orientert. Han ser hele menneske, ikke bare sykdommen, veldig snill hyggelig lege. Viser omtanke, han var fastlege min for nesten 5 år, også til moren min. jeg flytte til Oslo og desverre jeg trenger å bytte fastlegge min nå.

Hvis noe kritisk skjede han ringte meg direkte på mobil telefon min for å gi beskjed and anbefalling av hva skal jeg gjøre. Han bryr seg og tok sin tid til å høre meg, hver gang.

Anbefales på det sterkeste! :)

Meget god og dyktig fastlege

Lege: Magnus Kristinn Halldorsson Skrevet

Kunnskapsrik, forståelsesfull, tilgjengelig, faglig dyktig, lett å snakke med og mye mer!

Ekstremt dyktig lege med god tid

Lege: Olav Angen Skrevet

Olav Angen er en ekstremt dyktig lege, tar seg god tid og tar deg som pasient alvorlig.

Har vært min fastlege i flere år, og fått god hjelp til alt fra vonde knær til jobbrelaterte problemer.

Skriver henvisning når det trengs og bagatelliser ikke problemer.

Anbefales på det varmeste!

Dyktig fastlege

Lege: Olav Angen Skrevet

Han er en veldig dyktig lege som tar seg god tid, og spør alltid om det er noe mer jeg ønsker å ta opp.