Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Klæbu legesenter AS
En god lege :-)
Lege: Hilde Bruheim SkrevetHar hatt Hilde Bruheim som fastlege i flere år.Opplever å bli sett og hørt.Har alltid fått riktig diagnose og behandling.Hun har lav terskel for å henvise pasienter til røntgen,speisialister osv.Det er viktig sett med mine øyne.Hun er en trivelig og imøtekommende lege som jeg har full tillit til.
Tja... både gode og dårlige opplevelser
Lege: Hilde Bruheim SkrevetDe beste opplevelsene jeg har hatt med Dr. Bruheim er når jeg har kommet med noe akutt som er klart og tydelig og avgrenset. Da har jeg fått utmerket behandling. Jeg tror hun kan legefaget sitt ganske greit.
De litt mer tvilsomme opplevelsene har jeg hatt når det gjelder kommunikasjon. Jeg har ikke alltid vært sikker på om hun egentlig har hørt hva jeg har sagt. Litt distré, kanskje? Og hun kan av og til si litt rare ting... slik at jeg ikke har helt tillit.
Av de legene jeg har hatt i mitt liv er hun i "mellomsjiktet". Men absolutt ikke av de dårligste!! Og jeg har aldri hatt opplevelsen av å bli motarbeidet eller at hun er arrogant.
Ble godt tatt i mot jeg...
Lege: Hilde Bruheim SkrevetKom uanmeldt på legekontoret pga sterke smerter i mageregion. Ble godt tatt i mot av henne. Grundig undersøkt, sendt på undersøkelse, hvor hun ringte meg opp både i forkant og i etterkant for å høre hvordan det var med meg.
Følte jeg ble tatt på alvor og godt fulgt opp i den situasjonen hvertfall.
Verste legen jeg har hatt
Lege: Hilde Bruheim SkrevetDÅrlig lege som ikke tar pasientene på alvor. Den eneste gangen jeg ble tatt på alvor var da hun ble filmet for å bli bedre i kommunikasjon med pasienter. Lærte lite, for hun ble like ille etterpå...
Kunnskapsløs!!??
Lege: Hilde Bruheim SkrevetHilde er i mine øyne ikke en god lege. Jeg fikk utskrevet et preparat mot smerter i brystkassen hvorpå jeg spurte hvorfor hun skrev ut akkurat dette preparatet, hva som er virkestoffet og hva dette preparatet gjør med meg. Svaret jeg fikk var at hun ikke var helt sikker men at de brukte å skrive ut dette legemidelet mot den typen symtomer jeg opplevde.
Dette er slett arbeid!
Jeg byttet fastlege.