Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Klæbu legesenter AS
God lege
Lege: Eli Marita Pettersen SkrevetFøler meg godt ivaretatt og forstått.
Stoler på henne.
Faglig dyktig og forståelsesfull med gode råd, hun er ikke alltid enig med meg men det forventer jeg heller ikke.
Hvis hun er usikker henviser hun videre, det er av erfaring noe jeg verdsetter stort.
Jeg var litt usikker på henne til å begynne med men tror hun måtte "plassere" meg først, helt ok da jeg er slik selv.
Ingen er så perfekt at de kan få 5 så det blir da en sterk 4
Positivt
Lege: Eli Marita Pettersen SkrevetStrukturert og kunnskapsrik. God til å lytte til pasienten. Gir gode anbefalinger. Pasienten får inntrykk av å bli tatt på alvor.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Hilde Bruheim SkrevetFantastisk fastlege.Jeg opplever at Hilde ser hele mennesket , svært tilgjengelig , bryr seg virkelig . Varm,trygg og kunnskapsrik . Enestående lege . Anbefales !
Fornøyd!
Lege: Eli Marita Pettersen SkrevetHatt henne som lege i mange år, og kunne ikke tenkt meg å byttet noen gang. Fulgte meg godt opp under svangerskap og i ettertid. Husker meg igjen, og husker hva vi har snakket om på forrige time. Lytter og viser interesse for det jeg kjenner på. Møter blikket mitt når jeg snakker, noe som er veldig viktig for meg. Jeg føler meg godt ivaretatt hos henne!
Trygg
Lege: Rahele Zarabi Storrø SkrevetHadde det ikke vært for henne så hadde ikke jeg vært i live i dag. Tar ting på alvor og taler øvrigheta (sykehuset) midt i mot hvis nødvendig og hun føler at de er for kjapp og lettvint.