Vikhammer Legekontor DA

Stasjonsveien 14 7560 Vikhammer

Siste vurderinger av behandlere ved Vikhammer Legekontor DA

Kunnskapsrik og trygg

Lege: Petter Andreas Høisen Skrevet

Hatt Høisen som fastlege i flere år, han er uten tvil den beste legen jeg har hatt. Kunnskapsrik, forståelsesfull, trygg, rolig, lytter til pasienten og tar seg tid til hver pasient. Sistnevnte gjør at det ofte er mye forsinkelser, men det er glemt når det endelig blir din tur.

Trygg og omsorgsfull

Lege: Nina Maria Farstad Langlo Skrevet

Nina var den første legen som endelig tok mine helseproblemer på alvor, og som sendte meg til utredning slik at jeg fikk korrekt diagnose og behandling. Hun er snill, omsorgsfull og tålmodig. Tar seg god tid, og er grundig i arbeidet sitt. Spør alltid hva jeg ønsker av henne.

Tar seg tid, og søker informasjon

Lege: Nina Maria Farstad Langlo Skrevet

Hun er tydelig ganske fersk i "gamet". Jeg har en ganske komplisert sykdomshistorie, så jeg er nok ikke den enkleste pasienten. Hvis det er noe hun er usikker på, søker hun opp eller spør om hjelp. Hun viser stor forståelse, og tar seg tid.

Empatisk og trygg Lege

Lege: Jeanine Melby Skrevet

En av de beste legene jeg har hatt. God til og lytte og tar ting på alvor..Håper hun aldri slutter på Vikhammer.

Trygg

Lege: Jeanine Melby Skrevet

Får meg til å føle meg trygg. Beste legen jeg har hatt. Hun er kunnskapsrik, god til og lytte og rolig. Gir gode råd og anbefalinger.