Om vurderingeneSiste vurderinger av Smerteklinikken
Dyktig og engasjert nevrolog
Lege: Abdullah Mohammud SkrevetVeldig hyggelig flink og engasjert. Veldig heldig som jeg fikk gå til han for oppfølging. Man blir sett hørt og vurdert helhetlig.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Abdullah Mohammud SkrevetKjempe flink neurolog som ser deg. Får den hjelpen en trenger, er lydhør og veldig empatisk. Får all hjelp jeg trenger.
Knowledgeable, safe and kind
Lege: Abdullah Mohammud SkrevetThe doctor is very understanding and kind! He answered all my questions and helped a lot. By the way he speaks and describes everything you can feel his professionalism
God behandler, tydelig og flink.
Lege: Abdullah Mohammud SkrevetAbdullah er en bevaget med god relasjonell intelligens, hjelpsom slik at man føler seg ivaretatt. Jeg kunne ikke vært heldigere, da jeg ble søkt hit av fastlegen. Her på smerteklinkken fikk jeg lindrende behandling for en kronisk smertetilstand jeg fikk etter en livskrise. Tydelig i kommunikasjon, fin stemning på klinikken og hyggelige folk.
Fantastisk lege.
Lege: Abdullah Mohammud SkrevetHan er meget kunnskapsrik. Har den glede og være pasient hos han en gang i uken i over ett år nå, og er det fortsatt. Han er blitt lyset i mitt liv, han ser deg, lytter, er medfølende, sitter ikke bak en skjerm og skriver. Han har et hjerte av gull, gleder meg til hver behandling hos han.