Smerteklinikken

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Kirkeveien 64 A 0364 Oslo

Siste vurderinger av Smerteklinikken

Lite til hjelp

Lege: Abdullah Mohammud Skrevet

I og for seg hyggelig, men virket veldig surrete og fjern på et vis og ga liten verdi til noe. Gjorde ingenting nytt som ikke fastlegen allerede hadde gjort eller enkelt kunne gjort. Jeg tror det hadde vært bedre å bli henvist til et sykehus.

Ikke en kompetent lege

Lege: Abdullah Mohammud Skrevet

Jeg finner det merkelig at denne nevrologen plutselig har fått mange like anmeldelser her inne på svært kort tid, med sammenfallende skrivemåte. Har vært hos han selv, og han virket ikke kompetent. Undersøkte meg ikke, og han måtte Google selv den enkleste ting. Hadde ikke lest noen journaler før jeg kom inn. Fant ikke papirene mine. Ringte etter hjelp midt i konsultasjonen. Visste ikke hvordan man doserte standard nevrologiske medisiner. Rot i utskrivingen, feil styrke og feil opptrapping. Fulgte ikke opp. Jeg opplevde ikke å få noen hjelp, og etter 3 konsultasjoner med bare surr, ingen hjelp og uten fremgang, så måtte jeg bare bytte nevrolog.

Livsendrende

Lege: Abdullah Mohammud Skrevet

Dr. Abdullah har endret mitt liv til det bedre. Han er kunnskapsrik, varm og forståelsesfull, og bruker dette for å gi deg den beste mulige hjelp han kan.

Engasjement for pasienten, empati, effektivitet.

Lege: Abdullah Mohammud Skrevet

For en fantastisk nevrolog Abdullah Mohammud! Han er flink og unik lege. Jeg altid føler meg så godt ivaretatt når jeg kommer innom klinikken. Han er så god for å lytte, høre, forklare, vise hvordan skal man håndtere sykdom i forhold med jobben. Aldri opplevd at en lege kan være så imøtekommende, varmt og flink å sette seg inn i hele problematikken. Anbefales på det sterkeste.

Kunnskapsrik, tålmodig og engasjert!

Lege: Abdullah Mohammud Skrevet

Dr. Mohammud er en utrolig dedikert, engasjert, kunnskapsrik og tålmodig lege som alltid bruker god tid på både samtale og behandling. Jeg har blitt sett, hørt og forstått av Mohammud. En eksepsjonell lege!