Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nardosletta legesenter
Empatisk og trygg
Lege: Tina Reppe Haave SkrevetJeg har vært til Tina flere ganger i løpet av den siste tiden. Det har vært både fysiske og psykiske problemstillinger.
Tina har vært så flink til å lytte og har tatt mine problemer på alvor. Jeg har følt meg godt ivaretatt! Hun tar seg god tid til forstå hele problemstillingen, og jeg har ikke fått følelse av hastverk selv om vi har ligget noe bak tidsskjemaet et par ganger.
Tina har også kommet med veldig gode faglige innspill i forhold til mine problemer og henvist meg til relevant instanser når det har vært aktuelt.
Hun er en veldig empatisk, trygg og kunnskapsrik lege.
Anbefales!
Empatisk, ydmyk, og kunnskapsrik
Lege: Berit Bartnes SkrevetDenne kvinnen er den første av legene som tok problemene mine seriøst. Det viste seg å være alvorlig.
Hun har siden hjulpet meg med henvisninger og generell oppfølging gjennom flere år. Hennes fremtoning er en av ren sympati.
Av og til kunne hun være litt vimsete, men dette var overkommelig -- og hun var hele tiden påpasselig med å rette opp eventuelle 'feil' -- selv om disse var bagateller.
Dette er en utmerket fastlege. Synd jeg måtte skifte etter flytting.
En fantastisk lege
Lege: Berit Bartnes SkrevetBerit Bartnes er den beste legen jeg har hatt. Trygg og kunnskapsrik. Tar seg tid til meg når jeg er på kontoret men samtidig veldig effektiv. Har det hastet har jeg fått time samme dag. Er utrolig takknemlig for å ha å ha hatt henne som fastlege over flere år, og med tungt hjerte jeg må bytte pga flytting til ny by.
Tar meg seriøst
Lege: Berit Bartnes SkrevetTar meg alltid seriøs når jeg sier jeg har plager. Hvis hun ikke forstår hva jeg mener er hun ikke redd for å spørre klargjørende spørsmål, som gjør henne i bedre stand til å hjelpe meg.
Trygg, hjelpsom, interessert, forståelsesfull
Lege: Berit Bartnes SkrevetHar aldri før hatt en lege som har både hørt og sett meg slik som Berit Bartnes gjør. Hun tar seg god tid til meg når jeg er hos henne samt at hun virker interessert i å høre på meg. Hun får meg til å føle meg trygg og jeg føler meg forstått. Anbefaler Berit på det sterkeste!! Fantastisk lege