Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Midtbyen Legesenter AS
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Ines Saracevic Elgsæter SkrevetHun er virkelig fantastisk lege på alle måter. Hun er seriøs , faglig dyktig, varm og blid. Jeg opplever at hun tar meg på alvor, og viser interesse for å hjelpe meg ved å spørre spørsmål og være frempå med forslag som er relevant for meg om min helse.Jeg er veldig fornøyd.
Kunnskapsrik og medmenneskelig !
Lege: Magnus Bjørnaas SkrevetFikk rask respons og god helsehjelp når jeg hadde behov. Meget tillitsvekkende med god forståelse, samtidig som han var rasjonell og effektiv 🤗
Grundig og empatisk
Lege: Olav Mørkved Hellenes SkrevetEr veldig fornøyd med behandlingen jeg har fått. God oppfølging og henviser videre om han føler det er nødvendig
Dyktig og imøtekommende
Lege: Tone Røe SkrevetFår time raskt, forstår situasjonen, har lest timebestillingen, husker historikk tilbake i tid, foreslår en plan videre, gir henvisninger der det er nødvendig. Alt man ønsker som pasient.
Dyktig lege
Lege: Tone Røe SkrevetUng nok til å være oppdatert og gammel nok til å ha øitt erfaring. Opplever alltid å bli tatt på alvor og henvist videre ved behov. Absolutt å anbefale. Eneste minus er at hun ofte er forsinka.