Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Eikeliklinikken
Dyktig lege
Lege: Humam Sattar Husain Al-Ubaidy SkrevetAlt med denne mannen som lege er positivt.
- Tar deg godt i mot.
- Gjør sitt beste med å forstå din sykdom/problem
- Du hører aldri `` du må leve med det``.
Norges beste fastlege
Lege: Anders Trovik Hasle SkrevetAnders Hasle er en usedvanlig lege med en enorm faglig tyngde. Han er usedvanlig dedikert og engasjert. Han gir seg ikke før problemet er løst. Spesiellt dyktig på å se fysisk helse sammen med psykisk helse og sosiale forhold. Han har en enorm faglig bredde og kjenner de beste fagfolkene i Norge. Flink til å følge opp andre leger, sykehus og andre institusjoner, når det trengs. Han er utvilsomt en av de beste leger i landet. Det gjør at han ikke er så tilgjengelig, men er behovet der, så stiller han nær sagt til alle døgnets tider.
Knallbra
Lege: Humam Sattar Husain Al-Ubaidy SkrevetBle "tvangsflyttet " til ham. Fikk lyst til å finne et sted å skrive positiv melding om ham etter første besøk. Han er dyktig, lyttende, analyserende, grundig, vennlig og forklarte at jeg kanskje tok feil i min sykdomsforståelse uten et snev av arroganse eller uvilje.
Fin fyr på alle måter. Anbefales!
Meget dyktig fastlege!
Lege: Humam Sattar Husain Al-Ubaidy SkrevetFlink til å lytte og ta tak i problemer. Er engasjert og svært faglig dyktig! I møte kommende og motiverende.
Grundig og dyktig
Lege: Anders Trovik Hasle SkrevetMeget kompetent og grundig i sitt arbeide. Følte meg tatt på alvor og at jeg var i de beste hender.