Dr. Knutsen legekontor

Lagårdsveien 91 4010 Stavanger

Siste vurderinger av behandlere ved Dr. Knutsen legekontor

Frekk og arrogant

Lege: Cato Marinius Halvorsen Skrevet

Hadde han som fastlege en kort periode der jeg var hos han to ganger iløpet av kort tid pga plager jeg hadde hatt i årevis. Jeg skulle vente å se det ann. Gikk gråtende ut av kontoret begger ganger. Uprofesjonell, mangel på empati og frekk. Tok med et skriv fra en annen lege, fikk da beskjed om at han var skuffet fordi jeg ikke kom til han. Fikk kjeft når jeg slo av en spøk fordi jeg misforsto hva han sa. Hadde flere problemer da jeg dro enn da jeg kom.

Faglig sterk og god lytter

Lege: Cato Marinius Halvorsen Skrevet

Cato Knutsen tar seg god tid, stiller gode spørsmål og viser tydelig interesse. Har flere ganger latt meg imponere over hans evne til å huske detaljer fra tidligere konsultasjoner. Ser pasienten og helheten.
Anbefales på det sterkeste!
Kan være noe lang ventetid på ikke-akutte episoder, men har alltid fått tilbud om time samme dag når akutt.

Seriøs lege med god energi.

Lege: Cato Marinius Halvorsen Skrevet

Hyggelig første møte med ny fastlege. Rolig og inkluderende/forklarende og tar seg god tid og er tilstede/hører etter.

Anbefales!

Dyktig og rolig

Lege: Cato Marinius Halvorsen Skrevet

Så langt veldig fornøgd. Tar seg tid, sørger for at ein forstår det som blir sagt/skal gjerast. Lytter til det som blir sagt og opplevast som interessert i det ein har å fortelje og hjelpe. Kan anbefale han som fastlege!

Kunnskapsrik lege

Lege: Cato Marinius Halvorsen Skrevet

Meget kunnskapsrik lege. Som lytter,ser deg og hører deg. Inkluderende,løsningsorientert. En lege som tar seg tid til sin pasient og ikke bryr seg om dagen er på overtid for ham. Rolig og avbalansert med veldig godt og stabilt humør. Han har totalt forsndret livet mitt til det positive