Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ringve Legesenter
God fastlege.
Lege: Dag Blix-Nilsen SkrevetKunnskapsrik, grundig, tålmodig, flink
Støttende og empatisk.
Blix-Jensen gir meg som pasienten aldri inntrykk av at han er travel, og jeg føler at han bruker så mye tid på konsultasjonen som behøves.
Dyktig, empatisk og effektiv
Lege: Marthe Sofia Butt SkrevetJeg har hatt Marthe Butt som fastlege for meg og barna mine og bytter nå grunnet flytting. Jeg har vært veldig godt fornøyd med henne. Jeg synes hun er dyktig og empatisk samtidig som at hun er effektiv nok til at hun holder flyten og ventetiden nede på venterommet.
Fantastisk fastlege
Lege: Dag Blix-Nilsen SkrevetKan virkelig anbefale Dag som fastlege. Han er lyttende, forstående, kunnskapsrik, og tar seg tid til sine pasienter. Jeg følte meg ivaretatt og godt behandlet hos Dag, og Ringve Legesenter.
Måtte bytte fastlege siden jeg flyttet fra Trondheim, og håper at min neste fastlege er like flink som Dag.
Slike gode leger fortjener skryt.
Super fastlege!
Lege: Dag Blix-Nilsen SkrevetLyttende og dyktig. Man får raskt time på legesenteret. Har ingenting å utsette på Blix-Nilsen. Anbefales varmt!
Et trygt valg!
Lege: Sverre Sande SkrevetSverre er en super fastlege! Han tar seg alltid tid, og er godt forberedt før timen (på tross av at det alltid er veldig travelt på Ringve legesenter).
Jeg beholder Sverre som fastlege, på tross av at jeg har flyttet fra Trondheim :)