Tillertorget Legesenter AS

Ivar Lykkes veg 3 7075 Tiller

Siste vurderinger av behandlere ved Tillertorget Legesenter AS

Bra lege

Lege: Torunn Hilstad Skrevet

Har hatt denne legen så lenge jeg kan huske og kommer ikke til å bytte! Skal sies at jeg er kjempe fornøyd:)

Lyttende og faglig sterk

Lege: Thor Leonard Lim Digre Skrevet

Tor er rolig, ydmyk og reflektert. Han stiller gode spørsmål og veileder meg godt. Han bruker lang tid når jeg har behov og jeg føler meg virkelig ivaretatt og sett av han. Den idrettsmedisinske bakgrunnen hans gjør at jeg føler trygghet og tyngde i svarene han gir. De som får komme på Tor sin liste er heldige!

Fornøyd!

Lege: Børge Lønnebakke Norberg Skrevet

Når jeg hører historier fra venner og bekjente om hvordan deres forhold til sin fastlege/sitt legesenter blir jeg sjokkert. Glad jeg har Nordberg og Tillertorget legesenter :) Full tillitt! Tommel opp!

Dyktig, effektiv og ålreit lege

Lege: Tonje Kristin Leinum Ringstad Skrevet

Jeg og familien min har hatt Tonje K.L. Ringstad som lege de siste årene, og vi er svært godt fornøyde med det.

Lyttende og bruker tid på deg

Lege: Børge Lønnebakke Norberg Skrevet

Som mann er jeg kanskje ikke så opptatt av hvilken fadtlege jeg har (trodde jeg). Min kone presset meg til å bytte til samme fastlege som seg selv, samt at begge barna nå også har Børge som fastlege. Ingen i familien har angret på dette!

Børge er først og fremst et fantastisk menneske på den måten han opptrer på. Det at han i tillegg er lege, gjør han bare ennå bedre.