Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tillertorget Legesenter AS
Hyggelig og dyktig lege!
Lege: Vegard Berge SkrevetHar fulgt Vegard som fastpasient både på Risvollan og Midtbyen legesenter. Han er den beste legen jeg noen gang har hatt.
Er alltid presis og en føler en blir tatt på alvor. Han hører på det en har og si og forklarer godt og har alltid et smil på lur.
Jeg hadde gått til flere leger tidligere med langvarige ryggsmerter og søvnproblemer. Vegard forklarte meg hva som var galt, tok vekk sovemedisin og smertestillende og jeg har nå aldri vært bedre. Nå bruker jeg ingen medisiner lenger, trener hver dag og har knapt vært sykemeldt de siste 2 år.
Kan på det sterkeste anbefale denne legen.
En fantastisk lege
Lege: Torunn Hilstad SkrevetDette er en lege man fort får tillit til. Hun tar seg god tid, lytter til det jeg sier og tar meg på alvor. Har alltid fått hjelp og føler meg godt tatt vare på når jeg går derfra. Kommer aldri til å bytte fastlege!
Verdens flotteste og kunnskapsrike lege!
Lege: Torunn Hilstad SkrevetSuper lege som alltid har gode råd og har alltid pasienten i fokus! Oppleves som svært kunnskapsrik, og man føler seg alltid trygg hos henne!
Leger som henne finnes det ikke mange av!
Anbefales på det sterkeste!!
Verdens beste fastlege.
Lege: Torunn Hilstad SkrevetTorunn er alltid åpen og imøtekommende. Har gått hos henne i 23 år og det er noe jeg vil fortsette med så lenge det er mulig. Hun tar seg tid til å lytte, og finner alltid ut hva som er galt med både kropp og hode. Hun motiverer veldig, sier meningen sin og er ikke så A4 som de fleste andre leger.
Hun er litt av ett kupp!
Travel og "tøff"
Lege: Thor Leonard Lim Digre SkrevetHar gått til Digre i mange år. Noen ganger vært bra, men varierer veldig fra gang til gang. Den senere tiden har han virket travel. Tar for raske beslutninger. Vet best, og til tider ovenfra og ned holdning. Har opplevd å gå ut derifra, mer spørrende enn da jeg kom inn. Følger ikke opp generell helsesjekk men "feier" unna det som kommer.