Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tillertorget Legesenter AS
Oppleves arrogant og du føler deg til bry
Lege: Thor Leonard Lim Digre SkrevetDigre er en lege som såvidt ser på deg når du kommer inn. Vil høre kjapt hva som er galt, du får evt en kort og hurtig undersøkelse,en resept i hånda og han vil du skal gå derfra. Han spør ikke om du trenger sykmelding når det sier seg selv at du trenger det..f.eks når du såvidt kan belaste foten grunnet betennelse i kneet og har en tung og aktiv jobb. Du må selv etterspørre dette og får beskjed om å bruke egenmelding evt han gir deg sykmelding på noen dager der du må rekontakte for forlenget sykmelding og han belaster deg for timen. Skal sies at jeg sjelden har vært sykmeldt da jeg har unngått å gå til legen pga dette. Skulle nok egentlig vært sykmeldt flere ganger for forskjellige ting som jeg nå får svi for i ettertid. Det er ingen rom for å få tid til å snakke om det som kan være bakenforliggende problem til sykdom. Han virker generelt lite interessert i personen foran seg.
Veldig dyktig.
Lege: Tonje Kristin Leinum Ringstad SkrevetOppleves som faglig dyktig. Tar seg god tid. Blir sett og hørt. Er takknemlig for å ha Tonje som min fastlege.
Arrogant og undersøker ikke.
Lege: Thor Leonard Lim Digre SkrevetSer såvidt opp fra dataskjermen, undersøker ikke pasient, bedrevitende lege som ikke tar seg tid til pasient. Er inne knappt 2minutter og får ikke tatt opp det jeg vil eller tar tester som burde taas. Ingen oppfølging i etterkant heller.
Super lege!
Lege: Tonje Kristin Leinum Ringstad SkrevetByttet til Tonje i 2020, og må si at denne dama er helt fantastisk. De gangene jeg har vært hos henne opplever jeg å bli hørt og det er komfortabelt hos henne, og får virkelig hjelpen jeg trenger. Hun haster ikke med å bli ferdig for å ta neste pasient, og det er noe jeg setter pris på!
Fantastisk lege!
Lege: Tonje Kristin Leinum Ringstad SkrevetJeg hadde Tonje i 2011 og hun er en vanvittig dyktig lege! Veldig omtenksom og snill. Rett og slett bare ei herlig dame! Jeg er sjokkert over at så få har lagt igjen en kommentar til henne. Er du pasienten hennes skylder du denne gode dama Creds for den gode jobben hun gjør! Det fortjener hun virkelig! Blir nesten på gråten av å tenke tilbake på hvor enormt Tonje hjalp meg i en tung tid, som sårbar såret tenåringsjente!
Om du er ei ung tenåringsjente eller en ung tenåringsgutt som har opplevd mye traumer. Har kjærlighetssorg og tenkte nervemedisin er svaret og funker som paracett, og har blitt kjempe syk av medisinen, så er Tonje ei god dame å prate med!
Det gjorde jeg, med moren min. Og det var himmelsendt at Tonje hjalp meg av medisin jeg selv hadde spurt, og insistert over lang tid av en annen lege som forsøkte å advare meg om konsekvensene nervemedisin kan ha for ulike mennesker. Noen blir frisk av de. Og noen kan bli kjempe syke av de og det kan rett og slett bli farlig!
En spesialist forklarte meg at det handler om kjemisk ubalanse i hjernen. Til en person med kjemisk ubalanse i hjernen hjelper det, til de uten kan de bli syke av det. Til meg hjalp Tonje! Takker Gud for det. Du er ei rå bra dame Tonje! Og dyktig å være tilstede, og både lytte og snakke om det, de tøffe følelsene og tankene.
Jeg vet at Tonje er god for alle og en hver å snakke med. En dyktig fastlege til alle mennesker i alle livssituasjoner! En allsidig likanes fastlege med masse empati og sympati. Møter deg med et smil. En myk stemme og en fredelig rolig og avslappet fastlege. Dyktig med undersøkelser. Solid. Og ser Og bryr seg om hele mennesket holistisk. Og forstår at mennesker er så mye mer enn det de sliter med der og da. Og at ting endrer seg og blir bedre! Det tar bare av og til litt lengre tid! Og Tonje er en veldig god fastlege å gå den veien med i prosessen om å bli frisk igjen!
Full score til Tonje!<3 Gud velsigne denne dama. Virkelig. Hjertet mitt vil alltid ha en spesiell plass for henne!