Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legene i Oscarsgate 12
Lydhør og trygg
Lege: Johan Runar Bro Sundin SkrevetSundin er et stort fremskritt fra sin arrogante forgjenger som sluttet etter en kort periode ved samme legekontor. Sundin er lydhør, undersøkende, tar seg tid og gir inntrykk av å ha et helhetlig perspektiv, ikke bare symptomjakt. Behandling er en kombinasjon av klassisk legehjelp og selvhjelpstips som fremstår som en bærekraftig kombinasjon. Noe mindre handlekraftig på telefonkonsultasjon (Covid-19-titak) enn live.
Dyktig og pålitelig lege
Lege: Anette Katharina Bender SkrevetEn utrolig dyktig, intelligent og forståelsesfull lege. Anette lytter og har en varm og vennlig tilnærming. Det som gjør hun usedvanlig god er at hun ser mennesket som helhet og er løsningsorientert i det. Hun har mye kunnskap og erfaringer som gir tillit og trygghet. Jeg har kun hatt positive opplevelser med Anette ila de årene hun har vært min fastlege og opplever alltid at hun tar meg på alvor og følger opp
Støtte til egenomsorg
Lege: Anette Katharina Bender SkrevetAnette har vært en fantastisk lege for meg og barna våre i nesten to tiår. Hun fulgte opp begge svangerskapene og var barnelege på helsestasjonen på Frogner da vårt første barn ble fulgt opp der. Hun er trygg og virker oppriktig interessert i hvordan det går med familien vår. Vi har fått god støtte til å ta vare på barna våre med tilstedeværelse og omsorg når de har vært syke (som jeg opplever er hensikten med den antroposofiske behandlingen), og hun er restriktiv på inngripende legemidler når de ikke er nødvendige.
Jeg opplever at hun prøver å styrke oss i egenomsorgen og samtidig til å tåle det vi ikke kan gjøre noe med.
Et sprudlende og vennlig menneske å møte.
Sur, kjølig og arrogant
Lege: Anette Katharina Bender SkrevetHadde henne som fastlege, men sluttet. Gruet meg nesten for å gå dit. Hun virker streng og bitter. Ikke særlig blid og imøtekommende. Hun er i tillegg antroposofisk lege, som er et pluss.
Dyktig lege
Lege: Anette Katharina Bender SkrevetAnette er ei kjempe dyktig lege med mye kunnskap. Jeg opplever henne som kjærlig, imøtekommende, og omsorgsfull. Hun lytter til mine problemer, og kommer med gode forslag samt løsninger.
Hun har en tendens til å prate litt for mye (ikke om seg selv slik andre hevder her, men om hvordan jeg har det). Dette er jo selvsagt positivt for de som ønsker å få litt ekstra omsorg eller oppmerksomhet.
Anbefaler henne på det sterkeste!