Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legene i Oscarsgate 12
Den beste legen
Lege: Arne Enge SkrevetArne er vennlig, imøtekommende, lyttende, interessert og ikke minst dyktig. Han har evnen til å se når noe er i veien.
Nedlatende og Dømmende
Lege: Anette Katharina Bender SkrevetNår man går til en lege, så er det ofte fordi man har en engstelse over noe. Jeg dro til Bender, for første gang, og prøvde å forklare (dog på en klumsete måte), hva jeg ønsket å få sett på.
Siden Bender ikke vet noe om min familiebakgrunn eller sykdomshistorie (verken om det hadde vært noe psykologisk eller fysisk); så synes jeg hun dømte meg før jeg fikk fortalt noe.
Nå er jeg rett under 30 og uten noe familie (verken mor, far eller noen). En lege skal kunne prøve å få et bilde av pasienten før man kommer med en krass tilbakemelding. Når man er helt alene og mangler trygghetsfølelse, så hadde det hjulpet med en innsiktsfull lege. Jeg er skikkelig skuffet og ble faktisk lei meg etter å ha vært hos henne.
Varm lege som ser helheten
Lege: Anette Katharina Bender SkrevetJeg valgte dr Bender som lege for mer enn 10 år siden fordi hun var kvinne. Jeg oppdaget fort at hun også er meget kunnskapsrik og at hun lytter til det jeg har å si.
Hun er også utdannet naturlege og jeg har av og til prøvd litt mer naturlige medisiner mot mindre plager, med overraskende god effekt. Nå er jo selvsagt en del tradisjonelle medisiner laget av urter de også. Når det har vært nødvendig skriver hun selvsagt ut de medisiner som trengs for at en skal bli frisk. Har ikke opplevd råd om urter som påtrengende, men nyttig.
Hun har også henvist videre til spesialisthelsetjenesten, fysioterapeuter, kiropraktor, etc. når det har vært nødvendig.
Anette er en populær lege, samtidig som hun kun er tilstede noen dager i uken, og i perioder kan det være vanskelig å få time hos henne. Det gjør at en som pasient tenker seg godt om, kanskje for godt, før en booker time. Når en kommer har en ofte samlet opp mange ting og det kan bli vanskelig å huske alt.
Frustrert og såret
Lege: Anette Katharina Bender SkrevetBlir ikke tatt seriøst. Lar meg ikke prate ferdig. Har en sykdom som trenger god oppfølging, noe jeg IKKE får. Hun liker bare å høre seg selv prate. Føler meg frustrert og såret over dårlig hjelp.
Flink, for streng til tider.
Lege: Anette Katharina Bender SkrevetJeg har opplever at Anette K Bender som en dyktig lege som kan sine ting,
Det som ikke er så bra er at hun er for streng,alt skal være slik hun mener er best. Hun tar seg ikke altid tid til å høre på passienten,hun har bestemt seg og slik er det.Hun kan til tider også virke uhøflig i sin strenghet