Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved MediSyd A/S
Flink og empatisk
Lege: Jakob Ciljan Skjelbred SkrevetDette er en lege som tar seg tid og lytter. Første gang jeg var hos han, satte han seg grundig inn i hele min sykehistorie. Føler meg sett og hørt. Flink med barna også. Er kunnskapsrik, men ser sine egne begrensninger og henviser videre dersom det er noe han ikke kan gjøre selv eller er usikker på. Dette styrker min tillit til han. En hyggelig mann med humor.
Helt ok
Lege: Bent Korssjøen SkrevetOpplever han som helt grei faglig, men får inntrykk av at han er mer opptatt av å taste på pc’en enn å høre på meg som pasient.
Opplever også spesielt en helsesekretær som spesielt ufin, frekk, sur og nedlatende. Håper hver gang jeg ringer at hun ikke skal ta telefonen da hun kan ødelegge dagen min.
Ikke fornøyd
Lege: Vibeke Engan Berntzen SkrevetMan føler at man blir kastet ut derifra, etter en hvis tid. Og man får beskjed om å bestille ny time om man har flere ting å ta opp...
Ikke fornøyd.
Flott lege
Lege: Jakob Ciljan Skjelbred SkrevetBra dyktig lege veldig fornøyd med denne legen. Hjalp meg med utredning og riktig medisin. Fått god hjelp men han vart dypt savnet når han tok permisjon
Må bytte fastlegen
Lege: Bent Korssjøen SkrevetJeg tror han liker ikke jobben sin som innebærer kontakt med mennesker. Sier ikke at han ikke er fagdyktig. Men han oppleves som arrogant og du får følelse at han bryr seg ikke og irritert at du kommer og ber om hjelp. Ser ikke på pasienten, styrer kun med PCen, derfor må jeg bytte fastlegen min.