Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved MediSyd A/S
Hyggelig, trygg og forståelsefyll.
Lege: Vibeke Engan Berntzen SkrevetMitt første besøk med henne, overasket meg veldig. Jeg ble møtt med et hyggelig smil, rolig og lyttende. Jeg har hatt en annen fastlege fra jeg var barn. Siden jeg har en lang sykdomshistorie, er legejournalen min lang. Dette så jeg på som en stor utfordring, siden jeg ikke har møtt henne fra før av. Vi snakket om sykdomshistorien min, der hun fikk et sammendrag av historien min. Slik at det ble lettere å forstå plagene som jeg har. Hun kom med faglige og kunnskapsrike råd, som har hjelpe meg siden da.
Fantastisk dame!
Lege: Kristin Lein Rendum SkrevetFantastisk dame! God kommunikasjon å spør alltid om det var noe mer hun kan hjelpe til med. Istedet for å haste videre til neste pasient!
Ikke fornøyd
Lege: Vibeke Engan Berntzen SkrevetLegen er hyggelig, men virker litt stresset med å få pasienten «overstått». Glemte å sende inn henvisning. Har 3-5 uker ventetid for en helt oridinær legetime. Byttet etter 1 besøk.
Nei
Lege: Vibeke Engan Berntzen SkrevetHun glemmer og sende inn legeerklæring. Sitter med ei klokke og tar tiden og kaster deg fort ut når tiden er ute. Byttet fastlege etter to besøk!
Arrogant
Lege: Jakob Ciljan Skjelbred SkrevetSiste gang jeg godtar denne legen som vikar for fastlegen min. En lege som fremstår som meget arrogant, nedlatende og besserwisser uansett hva det er snakk om. Uenig i alt jeg sier og diskuterer på mine personlige meninger. At det går an å være så lite ydmyk og menneskekjenner.