Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved MediSyd A/S
Tålmodig og veldig smart
Lege: Lars Høsøien Skanke SkrevetLars er kanskje de beste fastlegen som jeg hadde. Han er veldig tålmodig og gir gode forslag fra det første besøket. Han gav meg den beste løsningen. Veldig fornøyd!
Omtenksom, "steng", og handler.
Lege: Bent Korssjøen SkrevetFøler meg ivaretatt. Tar litt tid å bli kjent. Er veldig direkte, men når en først blir kjent, så er det bra.
veldig dårlig
Lege: Vibeke Engan Berntzen Skrevethadde første legetime med hun og jeg blir ikke tatt på alvor, virket veldig surrete, hun stiller ofte samme spørsmål om igjen og virket som hun ville ha meg fort ut igjen.
Arrogant og nedlatende
Lege: Jakob Ciljan Skjelbred SkrevetSkjelbred var vikar for min fastlege. Har aldri følt meg så lite hørt og sett av en lege som hos han. Det virket som om han hadde bestemt seg på forhånd for hva som var problemet, og virket uinteressert i å lytte på meg. Ble nærmest latterliggjort da jeg prøvde å lufte mulige løsninger og spørre meg til råds. En forferdelig opplevelse, som jeg gikk gråtende og like uviten og ubehandlet ut fra.
God lytter, strålende med barn og pedagogisk
Lege: Sigurd Baldersheim SkrevetSigurd opplevdes som en stødig trygghet med vårt 6 måneder gamle barn. Han undersøkte grundig og ga gode forklaringer og tok seg tid til å svare på spørsmål fra oss. Veldig flink til å håndtere barn og vi dro fra besøket og følte oss mer trygge på tilstanden og videre oppfølgning fra vår side som foreldre. Ble tatt imot og undersøkt akkurat slik man håper på når man drar til legen og er bekymret for barnet sitt.