Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved MediSyd A/S
Avvisende
Lege: Bent Korssjøen SkrevetHan verken lytter eller kommer med råd. Han finner ingen løsninger og jeg får en følelse av at jeg syter. Jeg blir ikke tatt en smule på alvor og han prøver å få meg ut av døren så fort jeg setter meg ned på stolen..
Meget dyktig Lege
Lege: Jakob Ciljan Skjelbred SkrevetJakob var min fastlege fra 2014-2019. Tok seg alltid tid til meg og var alltid behjelpelig og hyggelig. Var genuint opptatt av å kjenne sine kunder best mulig så han kan hjelpe best mulig. Byttet fastlege får at jeg flyttet ut fra Trondheim til min hjemkommune
Flink og hyggelig
Lege: Jakob Ciljan Skjelbred SkrevetTar meg og mine plager på alvor og er veldig hyggelig og en rolig person. Legesenteret er nytt og det er lyse lokaler. Kunne vært et litt større venterom med flere stoler.
Til å stole på
Lege: Sigurd Baldersheim SkrevetTrygg og stødig, kjempeflink med barn. Tar ting på alvor, er til å stole på. Kan ta hans ord for når noe ikke er å bekymre seg for.
Ingen tillit
Lege: Jakob Ciljan Skjelbred SkrevetIkke flink til å bygge tillit. Ikke hyggelig. Orker så vidt å hilse på sine pasienter, verken barn eller voksne. Føler oss som pakker som skal fortest mulig ut av kontoret. Legen virker irritert hvis man stiller spørsmål om ting eller beslutningen som er tatt. Vi har ikke opplevd at vi har blitt hjulpet. Vi har gått til neste lege.