MediSyd A/S

Vestre Rosten 79 7075 Tiller

Siste vurderinger av behandlere ved MediSyd A/S

Arrogant og uinteressert

Lege: Jakob Ciljan Skjelbred Skrevet

Støtter meg dessverre på det flere skriver. Har flere ganger droppet å dra til lege fordi jeg vet hva svaret blir, at jeg skal se an noen uker og komme tilbake. Og når jeg kommer tilbake har han ingen historikk på forrige besøk. Uinteressert og kan oppleves nedlatende. Først når jeg virkelig krevde oppmerksomhet rundt en del ting som plutselig oppstod, fikk han fortgang på sakene. Og da skal det sies at oppfølgingen og kompetansen var langt mer tilstede.

Trygg og snill lege

Lege: Kristin Lein Rendum Skrevet

Så flink og snill legen min. Jeg
er heldig at jeg har henne som fast legen min💝. Når jeg spøre noe ho klare å svare og forklare med engang.

Veldig bra

Lege: Kristin Lein Rendum Skrevet

Har hatt Kristin som fastlege i 2 år nå. Jordnær, forståelsesfull og dyktig lege. Opplever å bli tatt på alvor og føler meg sett.

Dyktig og imøtekommende

Lege: Jakob Ciljan Skjelbred Skrevet

Jeg har vært hos Jakob et par ganger nå, og han oppleves som svært flink og imøtekommende. Han tar pasienten på alvor og skaper en trygghetsfølelse.

Arrogant og lite empati

Lege: Jakob Ciljan Skjelbred Skrevet

Jeg har vært til denne legen en gang, utrolig arrogant og jeg hadde ubehagelig opplevelse. Oppførte seg nedlatende, og virker ikke særlig glad i jobben sin.Når jeg snakket han bare skrivet på PC og nesten ingen øyekontakt og jeg vet ikke han høre meg.