Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hallset Legesenter AS
Helt fantastisk
Lege: Else Rise Rekstad SkrevetHun er helt fantastisk.
Omsorgsfull og tar godt være på sine pasienter.
Jeg føler meg veldig trygg så lenge jeg har hun som fastlege.
Stabil
Lege: Hans Ove Grøntvedt SkrevetJeg setter stor pris på hjelpen jeg får fra Hans Ove Grøntvedt.
- han svarer kjapt og man får time om det er noe som haster. Alltid gosd faglig vurdering, og er det noe utenfor hans fagfelt sender han gledelig videre til spesialist. Meget fornøyd.
Kompetent og trygg
Lege: Njål Flem Mæland SkrevetNjål er en kar med lang og variert erfaring som oppleves som stødig i sine vurderinger. Han er alltid ærlig enten du liker det eller ikke. Det går fint an å være uenig, og han er åpen for diskusjon. Han har alltid tatt meg på alvor, jeg har hatt han som fastlege i over 10 år. Han er også fastlege for mine barn på 3 og 5. Hyggelig, humoristisk og tilgjengelig til tross for en hektisk hverdag. Anbefales på det sterkeste.
Dyktig, grundig og sympatisk
Lege: Njål Flem Mæland SkrevetVeldig trivelig lege. Han er grundig og tar seg god tid til pasientene. Flink og tålmodig med barn. Lytter til pasienten. Direkte og tydelig. Framstår med genuin omsorg for sine pasienter, og meget faglig kompetent. Veldig fornøyd med denne legen. Anbefales på det varmeste.
En lege som bryr seg om deg!
Lege: Frode Helland SkrevetVeldig flink lege som lytter, tar deg seriøst og tar de testene man trenger og ber om. Av og til har jeg følt timene har gått litt fort og vi kanskje ikke fikk tid prate helt om feks bivirkning av medisin (jeg har også glemt spørre) men har vært min egen feil fordi jeg har hatt så mye ta opp på for lite tid, så burde kanskje hatt dobbeltime.
Veldig jordnær og dyktig som lege. Spør ofte hvordan du har det, og har inntrykk at han vil hjelpe så godt han kan. Veldig fornøyd! Beste fastlegen jeg har hatt.