Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hallset Legesenter AS
Flink lege
Lege: Hans Ove Grøntvedt SkrevetHar det ikke vært for Ddoktor grøntvedt så hadde jeg sittet som grønsak i dag, mulig noen ser på han som henvisningslege, men han henviser i alle fall riktig. Finner raske og korekte løsninger, og foreskriver riktig medisin.
Travel og lite imøtekommende.
Lege: Hans Ove Grøntvedt SkrevetFøler man er til bry når man er til denne legen. Når man prøver å forklare plager virker det som han er i sin egen verden og tenker mer på hva han skal ha til middag senere på dagen enn å tenke på pasienten. Legen føler overhodet ingen sympati, han viser det i det minste ikke ovenfor meg. Som flere skriver må jeg også si meg enig i at han er en typisk henvisningslege som er mer opptatt å skrive ut regningen. Det er bra han henviser til fageksperter, men føler at han gir inntrykk at han har det travelt og vil ha meg ut + at jeg er en hypokonder, noe jeg overhodet ikke er.
Huff og huff....
Lege: Torild Rødseth Brede SkrevetEtter flere timer med denne legen kjenner jeg meg bare fortvilet rett og slett!!
Har hatt mange leger i mitt liv, men dette må bare være den dårligste, minst interesserte legen jeg noen gang har hatt!!
sur, lite i møtekommende, burde absolut ikke ha jobbet som lege.
Lege: Torild Rødseth Brede Skrevethar vært dær på time 3-4 ganger. men alikavell når jeg sender resept fornyelse så får jeg tilbake mld "hvem er du, du er ikke i arkivet i pasienter"
nekter å fornye resepter til satt dato.
rett å slett en pine uten like.
En god lege
Lege: Torild Rødseth Brede SkrevetTar seg til til å lytte, forstår og tar pasienten på alvor. God oppfølging. Opplever å bli hørt, og at hun engasjerer seg, føles som at hun virkelig bryr seg om pasienten.