Hallset Legesenter AS

Selsbakkvegen 36b 7027 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Hallset Legesenter AS

Flink lege

Lege: Hans Ove Grøntvedt Skrevet

Har det ikke vært for Ddoktor grøntvedt så hadde jeg sittet som grønsak i dag, mulig noen ser på han som henvisningslege, men han henviser i alle fall riktig. Finner raske og korekte løsninger, og foreskriver riktig medisin.

Travel og lite imøtekommende.

Lege: Hans Ove Grøntvedt Skrevet

Føler man er til bry når man er til denne legen. Når man prøver å forklare plager virker det som han er i sin egen verden og tenker mer på hva han skal ha til middag senere på dagen enn å tenke på pasienten. Legen føler overhodet ingen sympati, han viser det i det minste ikke ovenfor meg. Som flere skriver må jeg også si meg enig i at han er en typisk henvisningslege som er mer opptatt å skrive ut regningen. Det er bra han henviser til fageksperter, men føler at han gir inntrykk at han har det travelt og vil ha meg ut + at jeg er en hypokonder, noe jeg overhodet ikke er.

Huff og huff....

Lege: Torild Rødseth Brede Skrevet

Etter flere timer med denne legen kjenner jeg meg bare fortvilet rett og slett!!
Har hatt mange leger i mitt liv, men dette må bare være den dårligste, minst interesserte legen jeg noen gang har hatt!!

sur, lite i møtekommende, burde absolut ikke ha jobbet som lege.

Lege: Torild Rødseth Brede Skrevet

har vært dær på time 3-4 ganger. men alikavell når jeg sender resept fornyelse så får jeg tilbake mld "hvem er du, du er ikke i arkivet i pasienter"

nekter å fornye resepter til satt dato.
rett å slett en pine uten like.

En god lege

Lege: Torild Rødseth Brede Skrevet

Tar seg til til å lytte, forstår og tar pasienten på alvor. God oppfølging. Opplever å bli hørt, og at hun engasjerer seg, føles som at hun virkelig bryr seg om pasienten.