Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Danmarksplass Legesenter AS
Trygg og bryr seg
Lege: Anna Jørdre SkrevetFikk ikke det aller beste inntrykket første gang jeg var der, men hun ble etterhvert den beste fastlegen jeg har hatt. Jeg opplevde at hun tok seg tid til å forstå meg og min situasjon. Hun var tålmodig og gjorde det hun kunne for å hjelpe meg.
Mangel på omsorg
Lege: Anna Jørdre SkrevetFølte meg definitivt til bry og hvertfall ikke møtt. Ellers virket hun irritabel og ville få det fort unnagjort. Anbefalte meg en prøve som ikke ble tatt, og fikk vite dette en måned senere da jeg selv måtte ta kontakt for å få svar. Hadde glemt å ringe meg, samt glemt å ta prøven hun selv anbefalte meg å ta. Svært skuffet.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Siren Haugland SkrevetSiren er en fantastisk lege, hun bryr seg virkelig om pasientene sine. Er forståelsesfull og tar seg tid til meg, god å snakke med. Den aller beste legen jeg har hatt.
Ikke tilgjengelig
Lege: Ingebjørg Sørfonden Lidal SkrevetSom fastlege oppleves hus som høflig og omsorgsfull ved oppsøkt kontakt. Når det kommer til tilgjengelighet er jeg svært misfornøyd når jeg av fysiske årsaker ikke kan komme til legekontoret, og hun nekter å komme på hjemmebesøk fem minutter unna sitt legekontor. I realiteten har jeg ingen fastlege i en krevende og sårbar situasjon som kronisk syk.
Utrolig dyktig og kunnskapsrik
Lege: Siren Haugland SkrevetFølger opp på en fantastisk måte.
Hun bryr seg om pasienten og er kunnskapsrik. Du merker at hun leser seg opp og er hele tiden oppdatert.
Fantastisk .