Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Danmarksplass Legesenter AS
God lege
Lege: Ingebjørg Sørfonden Lidal SkrevetJeg er svært fornøyd med å ha Ingebjørg som fastlege.
Jeg synes hun gjør gode vurderinger i forhold til evt. videre henvisning til spesialist og jeg opplever at hun følger opp ved behov. Ingeborg er en fastlege jeg godt kan anbefale til andre.
En lege som virkelig lytter
Lege: Siren Haugland SkrevetVeldig fornøyd med ha Siren Haugland som fast lege i 2 år!
Måtte bytte endel og gå gjennom en rekke sløve og useriøse leger som skulle lagt ned praksis for lenge siden. Slet med kraftig angst, depresjon og søvnproblemer men dette var for vanskelig for de fleste fast legene å løse. Helt til jeg kom til lege Haugland.
Hun tok seg god tid og lyttet på alt som hadde bygget seg opp etter jeg ikke hadde fått hjelp. Samt et hals problem og oppstøt jeg hadde fått som følge av stress og angst på jobben. Hun ga meg noe for å lindre plagene, hjelpe å sove, samt dempe angsten og det har hjulpet meg masse!
Kan ikke få sagt med ord hvor takknemlig jeg er for at hun tar alle sine pasienter på alvor uansett hvor synlige eller ikke plager.
Anbefales på det sterkeste! 🤗
Du finner aldri bedre lege
Lege: Siren Haugland SkrevetDu vil aldri finne bedre lege. Hun lytter og er meget dyktig faglig. Hun gir rask tilbakemelding og er forståelsesfull
Beste legen du kan få!
Lege: Siren Haugland SkrevetJeg har hatt Siren som fastelege i mange år, og jeg kunne virkelig ikke fått en bedre lege enn hun! Hun tar seg god tid til deg og lytter til det du har å si, og har kunnskaper om alt mulig. Jeg har fått så mye god hjelp opp igjennom som jeg ikke kunne vært foruten. Ikke stuss hvis du lurer på om du skal velge henne!
Ikke til å anbefale
Lege: Ingebjørg Sørfonden Lidal SkrevetFra første stund har eg følt at hun ikke hverken tror el vil høre. Har blitt bedt om å komme tilbake etter å ha ringt for å høre ang henvisningen hun skulle sende til spesialist.Da eg kom så sa hun bare :-åja den ja.
Gikk derfra nesten 300 kr fattigere ,noe som man ofte gjør, for man må alltid komme tilbake når man ringer å spørr om noe.
Sykemelding er noe som omtrent bare blir gitt om man er 'døds' syk, og om man er heldig så kan man få 2 dager.
Usympatiske og ikke imøtekommende..