Danmarksplass Legesenter AS

Danmarksplass Legesenter AS Fjøsangerveien 51 5824 Bergen

Siste vurderinger av behandlere ved Danmarksplass Legesenter AS

Lite profesjonell

Lege: Anna Jørdre Skrevet

Jeg har dårlig erfaring med kommunikasjonen med Jørdre. Blant flere hendelser kan nevnes at Jørdre gjorde narr av et av mine spørsmål og lo av meg da jeg stilte spørsmål i forbindelse med min sykdomssituasjon (jeg prøvde overhodet ikke å være morsom). Fraråder Jørdre som fastlege per i dag på grunnlag av dette.

Veldig flink lege

Lege: Siren Haugland Skrevet

Hun tar pasienten veldig seriøs. Hun følger meg opp og tar symptomer på alvor. Utfører mye tjenester.

Helt ok

Lege: Anna Jørdre Skrevet

Har ikke gått til henne så lenge .Men mitt intrykk er at hun har forbedret seg noe utifra det som står skrevet fra før.
Hun lytter,undersøker og henviser videre når det er nødvendig.
Den eneste ulempen er at eg har gått fra en lege som har hatt vikarer hele tiden til en ny.
Men det er ikke hennes skyld. Men det er litt frustrerende for meg som endelig håpet og få en stabil lege .
Ellers er hun ok syns eg 😊

En lege du håper aldri slutter

Lege: Siren Haugland Skrevet

Haugland lytter alltid svært aktivt og forsøker alltid å løse de utfordringene du har. Hun henviser gjerne videre dersom hun føler hun ikke er god nok til det du ber om. Man føler at hun bryr seg når hun lytter, og tar alle saker alvorlig. Hun er smilende og vennlig og forsøker å følge med på livet ditt ellers, i den grad det er mulig. Kort ventetid.

Svært dyktig lege

Lege: Siren Haugland Skrevet

Har hatt Siren Haugland som fastlege i over femten år, og er svært fonøyd. En svært dyktig og kunnskapsrik lege, og er helt uovertruffen. Hun tar seg allltid tid til å være grundig, uansett om hun er forsinket. Og når hun er forsinket, er det heilt greit å vente, for da vet mjeg at andre får like god hjelp som meg.