Om vurderingeneSiste vurderinger av Eureka Kiropraktikk Sandvika
Superkompetent og hyggelig.
Kiropraktor: Axel Wessel Hilland SkrevetHar vært flere ganger hos Axel. Servicen er upåklagelig, og han gjør underverker for kroppen. Går nå månedlig så jeg får det vedlikeholdet jeg fortjener. 😃
Super behandling
Kiropraktor: Axel Wessel Hilland SkrevetAxel er flink, vennlig og kunnskapsrik. Jeg har gått til han i over tre år og er alltid like fornøy. Han har behandlet flere ulike skader/plager jeg har fått via jobben, og kommer med gode råd om oppbygging/styrking for å unngå fremtidige vondter i de samme stedene 👍🏼
Kjempegod behandler!
Kiropraktor: Axel Wessel Hilland SkrevetVeldig hyggelig og trygg behandler som tar seg til til å bli kjent med hele mennesket. Veldig dyktig. Alltid hyggelig å komme til Axel!
Trygg og mye kunnskap
Kiropraktor: Axel Wessel Hilland SkrevetFår alltid den behandlingen jeg trenger hver gang jeg kommer. Alltid positiv når du møter han og han vet hva han holder på med. Sliter mye med ryggen og den blir alltid bedre av å være der og vis man ikke kan gjøre den bedre på en behandling så blir jeg satt opp på ny! Veldig fornøyd!