Om vurderingeneSiste vurderinger av Eureka Kiropraktikk Lillestrøm
Kunnskapsrik
Kiropraktor: Jan Kristian Kielland Asmyhr SkrevetEtter mange år som pasient oppleves gan som Kunnskapsrik, hyggelig, tar seg god tid til å lytte. Ser hele menneske!
Faglig flink og løsningsorientert
Kiropraktor: Jan Kristian Kielland Asmyhr SkrevetFantastisk flink og kunnskapsrik. Gjør grundige undersøkelser, nøye vurderinger og forklarer godt hvilke alternativer han har for bedring av problemet. En bonus at han benytter ultralyddiagnostikk for å identifisere årsaker. Veldig fornøyd med behandlingene jeg har fått, og ikke minst resultatene dette har gitt.
Kjempeflink, ser og lytter til pasienten
Kiropraktor: Jan Kristian Kielland Asmyhr SkrevetJeg har slitt med rygg, nakke og Skoliose i mange år. Hjelpen jeg har fått og får hos han gjør at jeg har en grei hverdag. Kan anbefales på det varmeste.
Veldig dyktig
Kiropraktor: Jan Kristian Kielland Asmyhr SkrevetJan Kristian er genuint opptatt av hvordan du som menneske har det og kombinert med hans faglige kompetanse er man i trygge hender her. Han tilegner seg stadig ny kunnskap som kommer oss brukere til gode.
Små eller store plager - det anbefales på det sterkeste å ta en tur til Jan Kristian!
Kjempe dyktig kiropraktor
Kiropraktor: Jan Kristian Kielland Asmyhr SkrevetVeldig kunnskapsrik kiropraktor som gjør at man føler seg godt ivaretatt. Jeg er selv fysioterapeut og går alltid til Jan Kristian for behandling når smertene i ryggen begynner å komme. Kan på det sterkeste anbefale han videre.