Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Melhus Legesenter AS
Flink, men litt vanskelig
Lege: Magne Anders Ranum SkrevetHyggelig lege som møter deg og lytter, men syns han kan være litt vanskelig å kommunisere med. Spør meg blant annet om hva jeg ønsker han skal gjøre med et problem jeg kommer dit for svar til, når jeg som pasient viser fortvilelse og ikke vet hva jeg skal gjøre. Ellers flink til å forklare og informere.
Ser deg og lytter på deg
Lege: Cecilie Køste SkrevetCecilie tar med seg omsorg i jobben sin og tar deg på alvor. Jeg føler meg veldig godt ivaretatt og sett av denne legen.
Viser interesse
Lege: Hans Haugan SkrevetHar hatt flere besøk årlig hos Haugan i 10 år hvor jeg har fått god hjelp og forståelse med både fysiske og psykiske plager. Har alltid blitt lyttet til og fått mine ønsker møtt. Dette er en lege som har kjempet for meg når andre deler av helsesystemet har gått meg i mot. Viser interesse for pasientens velvære og tar seg god tid
Ok lege
Lege: Magne Anders Ranum SkrevetBra:
- tar seg tid ved hvert besøk og lurer på om det er noe mer, og hvordan jeg ellers har det.
- flink til å finne gode praktiske løsninger.
- jeg har litt legeskrekk og setter stor pris på at Ranum forteller og forklarer alt underveis.
Hva som kan bli bedre:
- blir sjeldent henvist til videre undersøkelser.
- føler ikke alltid at jeg blir tatt på alvor, selv om det skal mye til for at jeg faktisk tar turen, da jeg har legeskrekk.
Flott!
Lege: Cecilie Køste SkrevetEn medmenneskelig fastlege som tar deg på alvor. Svært behjelpelig å imøtekommende :) beste fastlegen jeg har hatt!