Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Melhus Legesenter AS
Dårlig tid og har mest interesse i hva du gjør ellers…
Lege: Rune Skjesol SkrevetOpplever han som ok å ha med å gjøre men er trasig iblandt da han bryr seg mer om hvor du bor eller hva du jobber med heller en hvilke problemer du har.
Positiv og "brutalt" ærlig
Lege: Cecilie Køste SkrevetCecilie pynter ikke på noen ting, men du får vite akkurat hvordan "ståa" er,- og det liker jeg!
Legene på sykehuset var mer diffuse angående situasjonen.
Cecilie er et fint medmenneske og er lett å prate med. Utstråler kunnskap og tillitt. Veldig, veldig glad for at Cecilie er fastlegen min:)
[Navn fjernet av moderator]
Lite interessert og sur
Lege: Magne Anders Ranum SkrevetBlir ikke tatt på alvor. Virker sur og lite interessert når du kommer med noe du vil ha hjelp til. Lite behjelpelig og jeg er glad han ikke er min fastlege noe lenger. Var det før, men jeg byttet. Syns han fortjener å gå av nå, så de kan få inn nye og unge krefter.
Trygg, kunnskapsrik
Lege: Magne Anders Ranum SkrevetVeldig flink fastlege som virkelig vil pasientenes beste. Alltid trygg på vurderingene han tar, får fort time om jeg trenger det. Følger godt opp når det er mer alvorlige ting. Gruer meg allerede til han skal pensjonere seg.
Fantastisk lege
Lege: Magne Anders Ranum SkrevetJeg må bare si det beste om Ranum,forståelse full,profesjonell og erfaren,anbefales på det sterkeste!!!