Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Melhus Legesenter AS
Arrogant
Lege: Magne Anders Ranum SkrevetHar vært to ganger hos han og har begge ganger følt meg dum etterpå. Føler at han ikke tok oss på alvor ovenfor sønnen vår som gråter utrøstelig mange timer hver natt.
Han var arrogant, nedlatende og lite interessert i å finne ut om det var noen fysiske plager.
"Ingen barn har dødd av å ligge og gråte" var løsningen hans,
Kommer heller til å dra på legevakt enn å til han igjen.
Ikke fornøyd
Lege: Rune Skjesol SkrevetHar litt dårlig erfaring med Rune dessverre. Opplever han som litt fjern og distré. Mer opptatt av å snakke om helt andre ting enn min helse.
En lege som ser deg
Lege: Rune Skjesol SkrevetRune er en lege som har tid til å se meg i øynene og spørre hvordan jeg har det. Hører alltid på min vurdering og hva jeg ønsker i forhold til henvisning. Sympatisk og dyktig lege.
Dyktig fastlege med mange års erfaring
Lege: Magne Anders Ranum SkrevetMagne Anders er dyktig i sitt fag, og han lytter til hva du som pasient forteller. Han forklarer underveis i konsultasjonen, hvis pasienten ønsker dette
Han har en rolig og behagelig fremtoning, og bidrar således til god lege-pasientkommunikasjon.
Dr. Ranum henviser videre til spesialisthelsetjenesten, såfremt dette skulle være nødvendig ut ifra dine symptomer.
Blir ikke tatt på alvor!
Lege: Magne Anders Ranum SkrevetHar vært hos Ranum mange ganger uten hell. Han får meg til å føle meg som overbeskymret hønemor og sammenligner med hvordan mødre hadde det før i tiden. Etter tre besøk på to uker med en veldig syk gutt fikk vi prøve ny lege. Når vi gikk inn døra sier nye legen TIL BARNET "Velkommen! Jeg ser jo at du ikke har det så bra men jeg ser også hvorfor og hvordan vi skal få deg frisk igjen."
Byttet fastlege samme dag.