Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kalvskinnet legesenter
Verdens beste lege
Lege: Hanna Helgetun Krogh SkrevetHanna er virkelig en av de beste legene jeg har møtt på. Hun ser hele mennesket, tar seg tid og er faglig dyktig! Terningkast 6!!
Legen over alle leger.
Lege: Finn Marum Høivik SkrevetDette er en lege som definitivt har "the X factor", og som burde ha vunnet Nobels Helsepris eller noe sånt. TAKK for den utrolig gode jobben du gjør, kjære doktor Finn Høivik, og for at du er en så blid, morsom, omtenksom, kunnskapsrik og snill person.
Flammen fra ett stearinlys kan tenne mer enn tusen andre, og på samme måte gir Finn så mye av seg selv og sin positive energi til sine pasienter.
Dette herlige mennesket er genutint interessert i å hjelpe andre mennesker, og dèt er oppskriften på suksess.
Når motivasjonen, drivkraften og intensjonen bak all jobbinga springer ut fra et ønske om å virkelig gjøre en forskjell, og ikke bare oppnå noe for en selv, eller gjøre det fordi en må, så vil man lykkes.
Glad for at du finnes, Finn ;)
Hilsen 338-fan :)
Den beste legen jeg har hatt .
Lege: Hanna Helgetun Krogh SkrevetMin fastlegen forstår meg bra! Hun gir meg beste råd om medisin og alt ! Jeg er meget fornøyd til henne !
Fantastisk mann!
Lege: Finn Marum Høivik SkrevetJeg er så glad jeg har Finn som fastlege!
Han er faglig svært flink, tar seg tid og lytter, og man føler man blir tatt seriøst.
Humor har han også.
Veldig lun og behagelig, og samtidig ikke redd for å si hva han mener.
Jeg går derfra med et smil hver gang, terningkast 6 !!!
Kjempefin lege!
Lege: Hanna Helgetun Krogh SkrevetVeldig fornøyd, hun er svært omsorgsfull og dyktig.